článek

#11 Nášup HTML5 a 3D her

#11 Nášup HTML5 a 3D her

Proskákejte se až k samotnému cíli. Hru si můžete zahrát jak sami nebo s vaším kamarádem. Jedná se o další HTML5 hru, ve které jsou hlavními postavami hry manželé. Tato gamesa a další v nášupu!
The Last Survivors HTML5 hra
Proskákejte se až k samotnému cíli. Hru si můžete zahrát jak sami, tak s vaším kamarádem. Jedná se o další HTML5 hru, ve které jsou hlavními postavami hry manželé. Pokuste se dostat co nejdále to bude možné a unikněte před krvelačnými zombie nepřáteli. Není to vůbec jednoduché, takže se do toho dejte a pomocí ozubených kol opravte nepojízdné auto. Věříme, že to zvládnete a v naprostém pořádku se dostanete dále. Užijte si dokonalou online hru.

Zahrajte si hru The Last Survivors

Karnage.io HTML5
Vstupte do arény, kde je hořící láva. Připravte se na to, že budete muset zůstat naživu opravdu hodně dlouho. Jedná se o kvalitní akční multiplayerovou střílečku, ve které budete muset soupeřit s ostatními reálnými hráči po celém světě. Nemusíte nic stahovat nebo se registrovat. Vše se odehrává přímo z vašeho prohlížeče. Vyhněte se však střetu s nepřítelem, který vás může za každou cenu zneškodnit. Dále nezapomínejte posbírat dostatek věcí pro zvýšení brnění, nábojů a jiných věcí. Vyberte si jednu z několika částí a ukažte všem, co ve vás je.

Zahrajte si online HTML5 hru Karnage.io

Medieval Shorts HTML5
Vstupte do fantasy světa, jehož příběh se odehrává okolo policistů z dob minulých. Je jen otázka času, než se Amber stane opravdovou policistkou. Pomozte překonat veškeré problémy. Stávají se opravdu divné věci a ty musíte za každou cenu vyřešit. Nebudete to mít vůbec jednoduché, proto přemýšlejte, než něco uděláte. Může se pak stát, že už bude naprosto pozdě něco zachraňovat. Hlídejte se.

Zahrajte si hru Medieval Shorts



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 20.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:17

to bude rychlý konec pro mě

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 17:23

dobré hry


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce