článek

Polda, aneb s poctivostí nejdřív pojdeš

Polda, aneb s poctivostí nejdřív pojdeš

Jako blesk z čistého nebe zapůsobila na hráče zpráva o uvolnění skvělé české adventury Polda. Zalíbila se také vám? O tom nepochybuji. Je ale docela dost možné, že jste se v nějakém místě zasekli. Právě pro vás je určen tento vskutku detailní návod, který vydáváme se svolením firmy Zima Software. Doufejme, že vám pomůže...


Po skvělé adventuře Polda, kterou jsme nedávno vydali, jsme pro vás nyní se svolením firmy Zima Software a oficiální stránkou hry Polda 5 převzali zmiňovaný návod...


I. DEN



Co tedy musí Polda udělat? Na policejní stanici musí přesvědčit úředníka, že je skutečně oprávněn k řešení případu.


1. Zjistit telefonní číslo na stanici:


Vytáhne šňůru ze zásuvky a řekne úředníkovi, ať ho spojí s nadřízeným. Když telefon nebude fungovat - promluvit s úředníkem / zapojit zásuvku telefonu - tím zjistí telefonní číslo (napsáno na telefonu).


2. Zatelefonovat na stanici:


Jediný člověk v okolí, který má telefon, je soused bydlící vedle v domě, ten však dělá, jako že není doma - musí tedy vzít sirky /pokoj s babičkou/, vyndat sirku a přiostřit ji nožem /pokoj s babičkou/, poté zazvoní, pak zastrčí do sousedova zvonku sirku 2x (musí kliknout na jeho ruku) pokecá se sousedem a slušně jej poprosí, jestli by si nemohl zatelefonovat. Od souseda zatelefonuje na stanici, musí ale použít kolíček /zverimex zvenku/ a představí se jménem svého nadřízeného a dohodne situaci. Na stanici pak dostane dokumenty k případu /stanice zevnitř/, kde se dozví o jediném svědkovi únosu. Dostane také cedulku s jeho adresou /stanice zevnitř/.


3. Dostat se ke svědkovi:


Promluví s babkou a vytáhne z ní, že děda má domácí vězení a je zamčený v pokoji nahoře. Musí proto u jednoho domku sebrat šňůru na prádlo /zverimex zvenku/ a protože mu bezdomovec, bydlící v popelnici /dům svědka zvenku/, nedovolí sebrat nic u popelnice, musí jít znovu na stanici, prohlídnout nástěnku, kde najde tel. č. soukromých popelářů /stanice zevnitř/ (u telefonu mu musí jít vytočit pouze čísla, která zná, takže, když vytočí číslo, které by prakticky ještě znát neměl, bude obsazeno). Úředníkovi pak spraví telefon /pokud to ještě neudělal/ a za odměnu si bude moc volat kdykoliv! Zavolá tedy popelářům, a tím se bezdomovce zbaví /musí však nahlásit jméno ulice/. Od popelnice pak vezme starou krabici /dům svědka zvenku/ zabalí do ní několik dlažebních kostek /dům policisty zvenku/ a nalepí vizitku s dědovou adresou, kterou dostal předtím na stanici, pak na to přiváže šňůru na prádlo (uřízlou nožem). Nemá už ale dost peněz, takže musí zajít na stanici, ze skříně (3x zkusit otevřít) vzít botičku /na stanici/ a nasadit ji na auto stojící před redakcí. Ve zverimexu zakoupí poštovního orla a ten doručí balík na parapet /pak odletí/, takto se může dostat k dědovi. Ten však bez ztraceného naslouchátka nerozumí jedinému slovu.












4. Najít dědovi naslouchátko:


Po prohlídce zjistí, že naslouchátko je v akváriu. Když se v něm ale bude hrabat, kousne ho ryba a děda k tomu dodá, že chudinka dlouho nežrala, protože ho krmivo stojí strašný peníze. Musí proto do zverimexu /otázka na krmivo bude podmíněna rozhovorem/, kde mu řeknou, že poslední krabičku krmiva prodali nějakému pánovi, který měl na jedné noze kbelík s betonem - najde ho na mostě a zjistí, že chce spáchat sebevraždu. Tak získá krmivo, vrátí se zpět k akváriu a nasype jídlo rybičkám. Rybičky mu jasným hláskem oznámí, že tohle nežerou. Polda akvárium rozstřílí - získá naslouchátko /dědův pokoj/ a děda jej teď může slyšet.


5. Dostat ze svědka výpověď:


Děda mu nechce nic říct, ale když mu policista slíbí pivo /kterého je, kvůli únosu hostinského Jana a následném zavření hospody, jako šafránu/, slíbí, že se obětuje. Hospoda je tedy zavřená a proto musí ve zverimexu koupit psa. Se zakoupeným psem pak jde na policejní stanici, kde na nástěnce najde lístek s adresou nového cvičiště – policejní stanice zevnitř. Vojín, co tam hlídá, ho nejprve nebude chtít pustit. Slíbí mu, že ho neudá a může vstoupit. Zde psa naučí aportovat prázdnou láhev /dům svědka zvenku/ od popelnice, a takto vycvičený pes snadno vklouzne sklepním okénkem do zavřené hospody a přinese zpět vychlazenou dvanáctku (hodit prázdnou láhev do sklepa). Děda mu za ní nakreslí viníka /nákres viníka - dědův pokoj/. S nákresem zajde do redakce místních novin a promluví s redaktorem - dá mu nákres, aby ho otisknul v novinách.



II. DEN




1. Dostat se ke svědkovi č. 2:


V pokoji s babičkou nalezne pode dveřmi dopis a noviny od bači - někdo mu prý chodí krást vejce. Před domem zjistí, že už v autě nemá ani kapku benzínu /po městě se může pohybovat i nadále, ale k bačovi je to moc daleko/. Musí proto dojít k obchodu, kde najde již známého sebevraha s kanistrem benzínu, který si vzal ze své minulé sebevraždy ponaučení a nyní se chce "efektivněji" upálit. Kanistr mu tedy nechce dát. Musí jej tedy vyměnit za láhev lihu. Tu získá od svého dalšího přítele - bezdomovce, který je před policejní stanicí opilý žalem, že ho nějaká svině udala popelářům a teď je kvůli nim bez bytu. Ten se podrobí hrubému násilí a vydá mu svoji drahou láhev lihu /stanice zvenku/. Po výměně odejde šťastný sebevrah za roh, odkud vyšlehnou plameny a policista zas může dolít benzín do auta a jet k osamocené chalupě za lesem, kde bydlí bača. Ten mu o záhadných loupežích vajec poví mnohem víc, a policista zjistí, že by bylo výhodné vložit do jednoho z vajec naváděcí zařízení /vyplyne z rozhovoru/.


2. Sestrojení naváděcího zařízení:


a) získání vejce: Musí zajít do kurníku u bači. Zde narazí na bojovného kohouta. Toho se zbaví tak, že mu ustřelí makovici. Poté si nerušeně smí vzít vajíčko /kurník zevnitř/.


b) získání drátu: V pokoji s babičkou použije zvon /pokoj s babičkou/ na umyvadlo a při druhém použití drát najde.


c) získání štěnice: V pokoji s babičkou vyndá ze skříňky vlevo prádlo a prohlédne prázdnou skříňku - nalezne štěnici.


d) získání baterií: Vedle babiččina křesla leží její walkman. Otevře jej, vyndá baterie, babička se tedy opře a usne.


e) kniha pro kutily: Je úplně nahoře na skříni v pokoji s babičkou.


Musí tedy zajít do redakce novin a poptat se po Sex-Shopu – plakátek na nástěnce (č.1): "Sex-Shop“. Když tam ale přijede, dostane se do překrásné uličky plné zeleně a fontánek, ale Sex-Shop nikde. Musí tedy vymámit ze dvou senilních starců, sedících na lavičce, kde se tento obchod nachází. Po dlouhých a únavných otázkách z nich dostane, že je to jen pár kroků odsud. Nebude tedy ani brát auto a přejde rovnou do druhé obrazovky, rázem se ocitne v roztřískané ulici s bandou pankáčů, kteří jej nebudou chtít pustit do Sex-Shopu. Bude se tedy muset převléct za jednoho z nich.













Zajde do obchodu, a zakoupí barevný sprej a žvýkačku pro správný slang /obchod zevnitř/. Poté si nasadí koženou bundu /stanice zvenku/. V pohodě projde kolem pankáčů, ale musí jim dát prášky (Acilpirin) co sebral u majora (na stolku u Ištoků a jdou sebrat jen když Pankrác zůstane stát u dveří a manželka na něj mává rukou z balkonu – pouze v té chvíli jde sebrat!), poté může do sex shopu, kde koupí povzbuzovací kapky pro pány /shop zevnitř/. Poté pankáče vyzve, jestli by se někdo z nich nedovedl dostat do policejního auta. Jeden svolí a auto otevře. Povzbuzující kapky nalije do konvičky a zalije s nimi kytku stojící vedle skříně. Ta se ztopoří a on po ní vyleze nahoru, kde je kniha pro kutily /pokoj s babičkou/. Radar: Musí zajít na stanici a poptat se po tomto zařízení. Úředník mu vysvětlí, že něco takového mu smí vydat jen policejní náčelník. Ten je ale nyní nemocný. Z novin /pokoj s babičkou/, které ráno našel pode dveřmi se dočte, že dáma ve zralém věku hledá muže na dostatečné uspokojení – adresa souhlasí. Od nemocného náčelníka se pomoci nedočká ani po obsáhlém rozhovoru u něj doma, a proto musí v překrásné uličce natrhat orchideje /překrásná ulice/ a v Sex-Shopu zakoupit kondomy /Sex-Shop zevnitř/. S kyticí pak znovu navštíví náčelníka – jeho ženě dá květiny a v pravé chvíli použije kondom. Odměnou za dobře vykonanou práci pak dostane povolení (musí několikrát odejít a přijít k Ištokům za náčelníkem), za které si pak na policejní stanici od úředníka vyzvedne naváděcí zařízení /stanice zevnitř/. Pomocí těchto předmětů pak snadno sestrojí naváděcí zařízení (radar si nechá u sebe). To pak ukryje v bačově kurníku mezi ostatní vejce a půjde spát.


III. DEN




IV. Nalezení chaloupky.


Ráno ho probudí pípání. Signál ho zavede až k chaloupce uprostřed lesa, ale dveře jsou zavřené a nejdou otevřít. Musí se tedy vrátit k bačovi pro berana, který by mohl dveře vyrazit. Bačovi však půjčka berana přijde příliš riskantní, a proto bude ochoten jej vyměnit jen za policejní auto. Policista se tedy vydá s beranem do lesa pěšky, ale uprostřed lesa mu v naváděcím zařízení dojdou baterie a on se ztratí. Následuje malá animace, při níž si únavou jen tak mimochodem sundá fusekle. Musí ponožky sebrat a použít je na berana. Ztuhlé zvíře pak dotáhne pod strom a po něm pak vyleze nahoru do koruny. Sestřelí šišku. Mají tam však hnízdo lesní včely. Došly náboje, musí proto vzít šišku, zapálit jí, a hodit do hnízda (sirku zapálí o krabičku). V dálce spatří světýlko. Když sleze dolů, najde u stromu odpočívat kořenářku. Ta mu prodá bylinu, se kterou pak smí probudit berana. Takto se dostanou k chaloupce. Policista odloupne nožem křídu a nakreslí na dveře okýnko. Beran se rozeběhne a dveře jsou vyraženy. Uvnitř chaloupky policista s údivem poznává pravdu: osobou, která unášela lidi je jeho vlastní babička! Babička se rozhodla pomstít smrt svojí sestry! Jan a Marie jsou zamčení v komoře, ale babička chce samozřejmě zahladit stopy a tak se rozhodne sníst svého synovce, který se nenechal přesvědčit jako první. Ten musí postupovat přesně podle konce pohádky a když babu nakonec strčí do pece, musí ještě sundat klíč /chaloupka zevnitř/. S ním pak rychle otevře komoru a všichni musí vyběhnout ven. Pec exploduje… Gratulujeme!




Nosi

autor
/ Nosi

Publikováno: 04.11.2005


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

voky15

voky15 | 31.10.15 v 19:06

pěkná hra

phanka

phanka | 24.04.15 v 15:40

super

kalla | 20.07.10 v 21:57

Patulik146 : dakujem

boner4c | 04.09.08 v 14:28

Polda to je super hra, dnes sem to stahl a hned udelal vse sem nedelal s navodem jen kdyz sem to nevedel..jinak zajimave akorat bych neměl chuť na ty kotletky na hrášku:D

Patulik146 | 25.08.08 v 19:27

Ale neumím to u toho sex-shopu!Ti pankáči jsou hajzlové!Převleču se za pankáče a oni řeknou ať donesu ten Acelpirin.Ale já ho Ištokovi nemůžu sebrat!UKTERÝCH DVEŘÍ MÁM STÁT!!!A vůbec jeho manželka na mě nemává!Prosím HELP

Patulik146 | 25.08.08 v 19:21

Dědek je hluchej jako poleno!Tak prozkoukmejte akvárko a polda řekne:V ROHU SE KRČÍ MALÉ NASLOUCHÁTKO! A tak sáhněte do rohu u skříně a Piraňa vás kousne a Dědek řekne:KOUSLA TĚ CHLAPČE KOUSLA ŽE JO,NESMÍŠ SE DIVIT,UŽ DLOUHO NEDOSTALA NAŽRAT!Tak jděte do zverimexu a kupte jídlo pro ryby,ale on právě prodal poslední balíček tak děte na most a krmivo sebevrahovi vemte.A jděte k dědovi a nasypte jídlo rybě.Ona ho vyblije a zase sáhněte do akvárka do rohu u skříně a ona vás zase hryzne,tak se pankrác nasere a akvárko rozstřílí a dědovi vemte naslouchátko!

Bingos | 25.08.08 v 10:01

Tak sem to konečně dohrál

Bingos | 25.08.08 v 09:18

Nalij do konve topor,pak vodu z umovadla a to použoij na kytku

Bingos | 22.08.08 v 14:54

Lidi jak y kdy přesně mám použít tu šprcku????V návodu je napsané ,že v pravou chíla,ale to je kdy??? T ženská je na balkoně máva na mě a já fakt nevím jak a kdy a naco mam použít tu gumu!!!!!prosim odpověď

file | 24.07.08 v 22:14

prosím jak se zalívá ta kytka tou konvičkou s toporem. Mám tam pořád tu normální šipku.Prosím moc odpovězte alespoň na e-mail.DIK

Cappy | 28.03.08 v 22:09

jak mam jit na ten balkon dat ji ten kondom

bařka | 23.03.08 v 15:35

to si musite nejprv pořad dokola povídat s tím dětem až vam řekne že stratil nslouchatko potom tam teprve šahněte a nakrmte tu rybu

jan nemec | 17.03.08 v 19:14

hele me taky nejde sahnout do toho akvaria poradte pls pls pls pls

FIK | 14.02.08 v 15:31

NEMUZU SAHNOUT DO TOHO AKVARKA MOC VAS PROSIM O RADU

terka | 30.09.07 v 17:12

vím jak se dostat k sexshopu ale neví jak tam mám projít

Tade | 23.03.07 v 22:34

nej se série poldů ,ale 2. a 3. díl byly taky dobrý 4. a 5. díl byl už blej a nehratelnej chyběli mi jejich velký voči

matej | 06.02.07 v 12:20

s tou manzelkou nejde ani mluvit, jen na me furt mava a kouli ocima.fakt des

matej | 06.02.07 v 12:13

Prosim, jaka je ta prava chvile pro pouziti kondomu.nacelnik me odmitl, sel jsem znovu za zenou, ta na me mava z balkounu, ale kondom na ni nejde pouzit. PROSIM uz to zkousim hodinu a zacinam si zoufat.dik

David | 27.12.06 v 14:56

Hral jsem to na dvou ruznych hrach a mám stejný problem jako "Katka Lebedová".
Budu citovat:
pořád zkoumá, nejdřív vyzkoumá, že je to normální akvárko, pak vyzkoumá, že je to divná ryba a pak vyzkoumá, že je naslouchátko v rohu akvária a dálke už s tím akváriem nic nejde dělat a když na to akvárko najedu myší, tak se mi tam objeví normální šipka a nápis akvárko s piraňou."Když navíc vezmu to krmivo pro rybičky,neukáže to žádný ozubený kolečka a nic to neudělá.Opravdu bych ocenil trochu pomoc,jelikož jsem an tomhle seklej už rok.

prokop | 29.08.06 v 00:15

jsem poprvé u bači a to , že mám ukrýt naváděcí zařízení z rozhovoru nevyplyne... Jako poslední rozhovor mám s ním, že mám být ticho ať mu neprobudím psa. Prosím o rychlou radu

kajula | 12.08.06 v 20:05

newim jak přejit do ty druhy vobrazovky,pls o pomoc
PŘEDEM DIKEC ZA VŠECHNY re

Zuzik | 10.08.06 v 16:56

Prosímvás poradíte mi někdo jak vzít s akvária to blbý naslouchátko už si nad tím lámu hlavu 3 tejdny budu vděčná za každou pomoc díky kdyžtak pište na e-mail

jupík14 | 31.07.06 v 09:25

Ahojík....v poldovi mi nejde přejít do tý druhý obrazovky a už mě to docela štve....poraď co mám dělat???

ku | 05.07.06 v 18:17

před půl rokem sem to dohrála:) a oprvdu všechno,na co sem se zbytečně ptala sem našla v návodu...

katka le | 29.05.06 v 14:01

Potřewbuji znovu poradit, akvárium sem zvládla, ale nejde mi vzít kniha pro kutily :-( prosím, poraďte mi :-) dekuji !

Katka Lebedová | 28.05.06 v 20:01

Prosim, potřebuji potradit, v 1.dni mi nejde, aby polda sáhl do akvária, pořád zlkoumá, nejdřív vyskoumá, že je to normální akvárko, pak vyzkoumá, že je to divná ryba a pak vyzkoumá, že je naslouchátko v rohu akvária a dálke už s tím akváriem nic nejde dělat a když na to akvárko najedu myší, tak se mi tam objeví normální šipka a nápis akvárko s piraňou.Prosím o radu, co mám dělat?Děkuji :-)

Jakub | 25.04.06 v 19:38

Prosim mohli byste mi pomoci v poldovi na zacatku 2. kola jak mam chodit po tom meste.Dekuji

Jakub | 25.04.06 v 17:18

Prosim na zacatku 2 dne ja nevim jak chodit po to m meste dik

kotoul | 22.04.06 v 13:19

nemuzu prejit do druhe obrazovky k sex shopu..asi nevim kudy..pls poradte mi nekdo..

komar | 09.04.06 v 17:48

nejdem i zalejt ta kytka poradite mi? roc to nejde? diky

pepan | 09.04.06 v 14:44

Poradi mi nekdo jak na sebe nandat ten kabat, sprej a zvejky? a jak jit do ty druhy mapy? sem fakt tupej diky

komar | 09.04.06 v 14:18

uz to mam diky

komar | 09.04.06 v 14:14

cetl sem to ale nikde sem nenasel jak prejit do ty druhy obrazovky - diky za re.

prd | 04.02.06 v 16:40

hele dedek nekeca nemuzu dat rybam zradlo co ma delat

nguyrosta | 28.12.05 v 14:01

Jak se tam maji dat ty sirky?tohle nejde a nejde klikal sem na jeho ruku nic se nestalo i s zapalenou sirkou priostril sem ji zase sem kliknul na jeho ruku a nic se nestalo sirka dohorela a hotovo jestli to nekdo udelal tak mi poslete navod prosim vas na tento e-mail nguyrosta@seznam.cz

DEKUJU

Janiczka | 26.12.05 v 19:47

Jeeezis, ta p... mi porad nechce zamavat!!! Jak mam asi vzit ten posra... acylpirin???

Jan Kostřáb | 24.12.05 v 13:53

Dřív než se začnete ptát si pořádně přečtěte návod! A jak sebrat acylpirin: musíte v krásné uličce natrhat květiny a pak jít za Ištokovou.

mixie | 22.12.05 v 21:14

Nejak jsem nepochopila ten postup. U kterejch dveri ma Pankrac pockat? A to ta manzelka tam do toho pokoje nejak prijde? A jeste prosim vas, stolek u Istoku je ta skrinka??? Pomoc, pls! Diky

bb | 13.12.05 v 19:43

hej jsem u istokový mám kondom, ale neni jak ho pouit co mam delat???

eMan | 11.12.05 v 18:10

ale horší návod jsem ještě nečetl :(

hulinka | 07.12.05 v 10:40

mam bundu od bezdomovca ale to pankracovi nestaci
stale hovori ze nie je prevlek kompletni
Prosim Vas co mi chyba na oblecenie
dakujem

dada | 05.12.05 v 15:54

ked zavolam na stanicu tak je obsadene.pommmmmmooooooocc

martin sádlo | 01.12.05 v 11:04

Prosím kohokoliv kdo mi dokáže poradit jak dlouho nebo co mám udělat aby na mě ta iškotová zamávala z balkónu a já si mohl vzít ty prášky

stridacka | 29.11.05 v 19:13

Tak mám dohráno

stridacka | 29.11.05 v 15:43

na stolku u Ištoků a jdou sebrat jen když Pankrác zůstane stát u dveří a manželka na něj mává rukou z balkonu – pouze v té chvíli jde sebrat

Nikola | 29.11.05 v 14:10

Ahoj lidi nevíte nškdo jak mam sebrat ten alcipirin ???U toho lštoka???Jo a do toho sexshopu se dostanete tak ze jak mate to auto jak si zabouchl klice tak jak je u toho ta bota tak tam musite najizdet skoro az ke kolům a tam je jít ke strale líze tak snad uz na to přijdete jeen by me zajimal ten alcipirin prrrooosim napiste diky nikolka

sundyn | 29.11.05 v 10:07

nemůžu se dostat na druhou mapu k tomu sex-shopu s dětkama sem promluvil už vim kde to je ale nejde mi tam jít!!

stridacka | 29.11.05 v 09:55

a jak odemču auto?

stridacka | 28.11.05 v 21:27

Nemůžu vzít tu kutilskou knihu a ani se nemůžu zeptat toho uředníka na ten radar!! PLosím co s tím?

finito | 28.11.05 v 14:51

uz se to tu resilo, mrkni nize...

stridacka | 28.11.05 v 11:52

Má nebo měl někdo stejně jako já problem s vyjmutím naslouchatka z akvarka??? pls pls pište

Nikola | 27.11.05 v 19:47

jak se dostanu do sex-shopu plotoze to nepřejde do zadne obrazovky a klice ma zabouchlí jak to mam udelat kdyz tam ani nejde prejit!?!?!

dingo | 27.11.05 v 17:29

kde mam zobrat tu konvičku na vodu?

Metaxam | 25.11.05 v 15:12

Nevim ako mam zavolat na stanicu od suseda mam kolicek na nose a nikam sa nedovola mam volat na cislo 545970???????

Nina | 23.11.05 v 15:23

Prosim vas lidi svaty,nevite jak prejit do toho sex-shopu???ja kecala s dedkama,rekli mi kde to je a nejde me tam prejit,pankrac si zabouch klic a kdyz klikam v pravo do ulice,kde je hrava liza tak si mysli,ze chcu nastoupit a rekne:Do pr***e,zabouchli se mi klice.nemuzu za bacou,ze je to prej moc daleko a zapomela sem tam vajicko.POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!

puf | 20.11.05 v 13:44

do konvicky nalej vodu z umyvadla

holas | 18.11.05 v 23:26

jak jako zalit tu kytku
???????????? prosiiiiiiiiimmmmm!!!!!!!!!

jakub | 18.11.05 v 16:41

co mam delat kdyz me to nechce pustit do ty ulicky vsecko uz mam sebrany a furt to nejde.prosim vas mooooc prosim jak?????????

Ladislav Nosákovec | 18.11.05 v 14:41

Odpoved naleznes ve foru zde pod clankem ;o)

Martina | 18.11.05 v 14:34

ahoj, nevíte někdo jak vzít ten acilpirín od Ištoka?? Nejde mi to díky..

jukon | 16.11.05 v 11:51

promluvil dem s dedkama a nechce me to pustit do sexshopu

jukon | 16.11.05 v 11:20

jak sebrat tu prirucku pro kutily u ty babky

kiki | 16.11.05 v 09:28

jak nakrmit rybki

kiki | 16.11.05 v 09:13

jak mam udelat aby odletelorel prosssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim????????????????,

karel | 15.11.05 v 21:10

Nemuzu zalit kytku a kdy mam pouzit ten kondom.

Jana | 15.11.05 v 19:23

Kde najdu tu konvici?

Sabrina | 15.11.05 v 18:44

Nemůžu se dostat do uličky s pankáči, přesto že jsem pokecala s těma dědkama.

dddd | 13.11.05 v 21:49

mam nalitej ten ztopořovací olej v tý konvici a prostě to nejde nalejt na tu kytku pomozte mi plz nevim co stim

Honza | 13.11.05 v 13:33

Jak se dostanu s krásné uličky k těm pankáčům??A nejde mi vzít kniha pro kutily proč??Děkuji za odpověď

Dragoster | 12.11.05 v 15:35

Prosím vás, mám už třetí den, pípá mi radar, ale nemůžu se dostat z ulice, kde je Poldův dům. Nemám tam totiž ani auto ani mapu v inventáři.
Děkuji za rychlou odpověď, jak se dostat z této ulice

taffy | 11.11.05 v 09:45

nalial som topor kvapky do konvicky, no nejde mi zaliat kvetina v izbe s babickou preco? diiki

Dragoster | 10.11.05 v 07:14

A jak jsi odešla z Ulice u Potoka potom co ti zacal pípat radar?

hopsajda | 09.11.05 v 18:47

tak jsem poldu už konečně dohrála,bylo to supeeeeeerrrr.skvělý!

kytka | 09.11.05 v 17:55

jééé,už jsem na to přišla:-)tak už nemusíte odpovídat

kytka | 09.11.05 v 17:52

zasekla jsem se u kytky:-)topor v konyvce uz mam,ale kytka nejde zalit

Dragoster | 08.11.05 v 22:57

Pokud myslíte ten od bači tak to jo
Už mi i píská ten radar, ale jak se mám podle něj vydat

Ladislav Nosákovec | 08.11.05 v 20:19

A precetl jste si dopis,ktery ste aptrne nasel za dvermi vaseho baraku?

Dragoster | 08.11.05 v 20:06

No to sice jo, ale mě nejde odejít z lokace ulice "U potoka"
Nebo alespoň nevím kde je ta východová část

Ladislav Nosákovec | 08.11.05 v 19:25

Je to popsano v navodu, od toho tu je...

Dragoster | 08.11.05 v 18:51

Prosimvás, jak se má z ulice "U Potoka" dostat k perníkové Chaloupce? U domu totiž nemám auto a nemám ani mapu

ondra73 | 07.11.05 v 20:04

nejdřív musíš jít k těm dědkům tam vzadu natrhej kytky jdi(dojed) k Ištokům zazvon otevřeti jeho žena a ty jí řekneš že jdeš za ní ona bude na balkoně a yt jí šlohneš ty prášky!!

kuba | 07.11.05 v 19:44

Kdyz jsem u Istoku a mam tam vzit ten acilpirin jak to mam udelat . vubec to nechapu jakto mam udelat .poradte me pls.dik

ondra73 | 07.11.05 v 18:24

to strikadlo
na to akvarko musíš kliknout úplně do v levim rohu akvarka
ten kdo my psal na email má odpověd tam!!

strikadlo | 07.11.05 v 15:17

akvarium vubec nereaguje prozkoumal jsem ho a nejde nasypat krmeni

Lukas | 07.11.05 v 15:07

Je tady někdo kdo by mi poradil nebo se mu také stalo při instalaci že to vjede do ty cerveny tabulky kde si zaškrtáváte co vše chcete instalovat a kousne se myš??? Nevím co s tím...v čem by mohla být chyba???

dizi | 07.11.05 v 11:30

Tak první den jsem zvládnul, ale druhej den je zásek :( Jsem u sestrojení vajíčka, který jsem sice sestrojil, ale bez knížky, která mi nejde vzít a pak nevim co s tim vajíčkem, byl jsem i u dědků a dozvěděl jsem se, kde je sexshop, ale nemůžu se tam nijak dostat, ani prášky mi nejdou vzít, no prostě totální zásek :((

Yorki | 06.11.05 v 23:22

Tak finíto.Chudák Pankrác teď už ví proč mu z těch kotlet na hrášku bylo tak zle.Díky za bezva hru,ale bez návodu bych jí nezvládla.

Yorki | 06.11.05 v 22:06

V návodu je o té kytce psáno až když už mám povzbuzující kapky.Jak dál jsem se dověděla z fora

Yorki | 06.11.05 v 20:52

Já měla forum jen do 12:29:41 a jak jsem napsala tak mi to naskočilo,takže už to vím a jdu to zkusit

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 20:50

precti si poradne navod ;o)

Yorki | 06.11.05 v 20:41

Pomůže mi někdo?Jak dlouho a u jakých dveří(venku nebo u náčelníka v pokoji)čekám na zamávání Ištokové.Díky

Kuba | 06.11.05 v 20:18

jo dobry uz jsem tam zavolal byla chyba v tom ze ja jsem ty cisla mackal na klavesnici.a vono se to melo mysi na tamtom telefonu.tedka schanim to pivo po dedka :-)

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 19:23

Podivne... zkuste to zadat pomaleji a opravdu presne.

Kuba | 06.11.05 v 19:19

bezdomovec je mrtvej cislo na nastence vim a kdyz zavolam je obsaze a rika to ze volane cislo neekzistuje :-(

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 18:05

Kuba: a hlavne musi byt bezdomovec v te popelnici uz mrtvy ;o)

Ondra73: gratulace :o)

ondra73 | 06.11.05 v 18:02

a koukal ses na nástěnku u fízlů?nejdřív se tam musíš kouknout aby to číslo znal!!jo a když to číslo vytočíš tak na tom telefonu dej R

ondra73 | 06.11.05 v 18:00

tak sem konečně udělal celýho poldu neni to tak těžký ale bez návodu bych neudělal ani jeden úkol!!

kuba | 06.11.05 v 17:56

kdyz vytocim to cislo na popelare je obsazeno.

kuba | 06.11.05 v 17:43

dik

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 17:19

Nuz je ve skrince...

Cislo na popelare se na nastence objevi az po te, co zastrelite bezdomovce v popelnici... jinak je to: 97395228

Kuba | 06.11.05 v 15:06

Nemužu zistit to číslo na popelaře jak je na tom letáku ani na 1 číslo mi nejde zavolat jenomna tu horkou linku.Poradi me nekdo cislo na popeláře dík

nevim | 06.11.05 v 15:01

kde je ten nuz v pokoji s babickou ho nemuzu vubec najit

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 14:59

pankrác musí několikrát odejít a přijít k Ištokům za náčelníkem (před barák - zazvonit), za které si pak na policejní stanici od úředníka vyzvedne naváděcí zařízení...

ondra73 | 06.11.05 v 14:56

zase sem se sekl náčelník mi nechce dát to potvrzení o tom radaru z jeho ženou už sem p...

ondra73 | 06.11.05 v 14:27

aha to už dává smysl já to zkusim!!

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 14:17

Na stolku u Ištoků a jdou sebrat jen když Pankrác zůstane stát u dveří a manželka na něj mává rukou z balkonu – pouze v té chvíli jde sebrat!

Když má Pankrác získat prášky, musí nejprve natrhat kytici v Krásné uličce, poté zazvonit u Ištoků, říct ženě svého šéfa, že jde za ní (a to bez kytice nefunguje, protože ho šéfova žena odmítne !).

ondra73 | 06.11.05 v 14:07

no dobrý tak sem se dostal k tý růžový líze mám koupenej sprej i žvejky ale nejde mi sebrat náčelníkovy ty prášky!!!

ondra73 | 06.11.05 v 13:57

ted mi pro změnu nejde sebrat ta kniha pro kutily
a nemůžu se dostat na druhou mapu k tomu sex-shopu s dětkama sem promluvil už vim kde to je ale nejde mi tam jít!!

ondra73 | 06.11.05 v 12:29

teda omlouvám se je to v LEVIM ROHU AKVÁRKA

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 12:28

Sam bych to nerekl lepe :o)

ondra73 | 06.11.05 v 12:25

už sem na to přišel dole v pravim rohu je naslouchatko s kus proněj šáhnout ryby tě kousne tak ji nasyp krmení a znovu tam šáhni rybka to vyplivne polda se naštve a akvárko roztřílí!!!

John Beak | 06.11.05 v 12:17

v tom je ten problém - akvárko nereaguje vůbec na nic. Takže jsem v háji. Díky :)

ondra73 | 06.11.05 v 12:12

no jo ale když mě tam to krmivo nejde nasypat!!!

Ladislav Nosákovec | 06.11.05 v 12:01

Takže rada všem, kteří se zasekli :o)

Nejdříve nasypte krmivo do akvária. Rybka krmivo vyplivne... Znovu zkuste sáhnout po naslouchátku, ale ryba po vás opět vyjede. Polda akvárko roztřílí... Sluchátko je vaše :o)

John Beak | 05.11.05 v 18:13

Přesně tak. Sice už zjistil že je naslouchátko v akvárku, ale nechce se mu tu piraňu ošahávat - dál na akvárko nereaguje. Takže asi smůla...

hopsajda | 05.11.05 v 16:27

s tím akvárkem mám stejný problém.s dědou promluvit nejde a prozkoumat akvárko už taky ne.

Ladislav Nosákovec | 05.11.05 v 15:07

Zkuste dalsi cesty... promluvil jste s dedou na posteli o rybkach? zkuste napr. akvarium prozkoumat...

adventury jsou o premysleni ;)

ondra73 | 05.11.05 v 14:12

no to já vim ale mě tam to krmivo nejde ani nasypat!!

Ladislav Nosákovec | 05.11.05 v 14:09

Je to napsáno v návodu...

Chápu to tak, že jim dáš krmino, a oni ho vyplivnou? Nejsem si nyní jist, ale Pankrác by měl akvárium buď automaticky rozstřílet, nebo musíš ty sám vyndat pistoli, a akvárium rozstrilet...

Musis to holt vyzkouset ;o)

ondra73 | 05.11.05 v 13:49

nevíte někdo jak mám nakrmit ty rybičky krmivo sem sehnal ale když to chci dát těm rybičkám tak to nejde!!to tombkiller ukládáš si to tak že zmáčkneš Esc a tam je uložit!

Ladislav Nosákovec | 05.11.05 v 13:27

Tato volba by mela byt v hlavnim menu -> dostanes se do nej tusim najetim kurzoru do horniho rohu, nebo stiskem klavesy ESC...

Smapok | 05.11.05 v 12:42

Snad automaticky ne?

tombkiller | 05.11.05 v 12:23

prosím nervíte jak se tam ukládají pozice,help