recenze

Race Walking 3D

Race Walking 3D

V 15ti různých levelech se můžete proběhnout v této povedené arkádě s parádní grafikou a příjemným ovládáním. Samozřejmě se nebude pouze chodit. Do popisu vaší práce spadá i vyhýbání se a přeskakování chytře rozmístěných překážek.
Když jsem Race Walking 3D stahoval, již předem jsem tušil, že s japonštinou budou jako vždy problémy. Díky lehké zkušenosti s hrami v tomto jazyce a hlavně díky jednoduchosti menu jsem se po chvíli začal orientovat a mohu tak i vás uklidnit, protože to není takový problém, jak se na první pohled zdá. Menu se ovládá klávesami X a Y. X slouží k potvrzení a Y ke zrušení. Ve hře po stisknutí X vyskočíte a díky Y můžete zrychlit.

Ze začátku jsem zrychlení nevyužíval a hra se tak pomalu ale jistě stávala nudnější. Byl jsem plný očekávání, kdy se konečně začne něco dít, takže jsem se pustil do běhu a doklusal ke slušným výsledkům. Základní překážkou jsou propasti mezi jednotlivými plošinami, které musíte pochopitelně vždy přeskočit. V opačném případě se zobrazí nápis „Game Over“ a vy můžete začít od znovu. Mimo těchto překážek dojdete i k místům, kde budou ostré hvězdice nebo delší mezery mezi plošinami. Vše se dá samozřejmě řešit, ale chce to rychlejší reflexy, abyste nemuseli stála začínat od znovu a čekat, než dojdete na místo, kde jste v minulém případě selhali.

Zrychlení vás někdy může i přímo hodit do propasti. Dívka, kterou ovládáte, má totiž jakýsi doběh. Pokud se rozeběhnete, musíte počítat s tím, že v momentě, kdy pustíte Y ještě následuje malý doběh, jenž vás může stát váš drahocenný život. Hra má dostatek levelů, mezi kterými si hned od začátku můžete vybírat. Grafika je povedená, i když prostor všech levelů je celkem prázdný, takže to asi tolik práce zase nedalo. Co mě však časem naprosto ničilo, je hudba, jenž vás doprovází v každém kole. Po chvíli jsem musel repráky vypnout a hra bez jakéhokoliv zvuku trochu ztrácela na kvalitě. Ale bůh ví, jaká hudba je šálkem vašeho čaje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Race Walking 3D Race Walking 3D Race Walking 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce