recenze

Indiesoft Racing Game Project STAGE 2

Indiesoft Racing Game Project STAGE 2

Chcete se na chvilku pobavit a zajezdit se s nějakou tou formulí nebo autem či co tento vehikl připomíná? Pak pro vás máme celkem dobrou hru, kde se můžete projet po okruhu a trochu se vyblbnout. Vše záleží pouze na vás a na vašich schopnostech zajet nerychlejší čas.
Nejprve jsem byl nadšen, poté zabaven a nakonec trošku zklamán. Proč? Hra opravdu nabízí formulku, trať, kde se člověk může vyblbnout, a čas, který vám ukazuje a udržuje rekord. Ale to je bohužel úplně všechno, co vám hra nabídne. Doufal jsem v nějaký závod nebo aspoň čas, který můžete porazit, ale bohužel nic takové se nekoná. Vypadá to jako školní projekt jednoho nadšence, ale možná i budoucího tvůrce závodních her, takže bych toto dílko vůbec nezatracoval. Grafika je docela obstojná a i když se jedná o arkádu, správným vybírání zatáček se dá udělat docela slušný čas. Můj rekord je 29 sekund, porazíte mě?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Kalousek100

Kalousek100 | 24.11.16 v 20:36

Dobrá hra.


galerie

Indiesoft Racing Game Project STAGE 2 Indiesoft Racing Game Project STAGE 2 Indiesoft Racing Game Project STAGE 2 Indiesoft Racing Game Project STAGE 2