recenze

Beer Truck

Beer Truck

Není nad řízení plně naloženého kamionu! A co že je to za speciální náklad? Pivko přece! A navíc, když takto přeplněný kamion je nejrychlejší na dálnici, to je teprve královská jízda!
Jak už jsem se zmínil, zasednete za volant nějakého vozu plného piva (o jakou značku se jedná nevím, autor se snaží zavděčit všem hráčům v zemích, kde se dělá dobré pivo). Jelikož jste ale řidič (řidička?) - závodník, trochu přišlápnete plyn a ejhle, vaše auto je rázem postrachem dálnice.

Pak už nebývá než co nejdéle kličkovat mezi auty bez jakékoli kolize a přitom ještě cestou čerpat naftu (nebo plyn - podle toho, jestli je výrobce z Ameriky nebo od nás z Evropy). Potud se hra zdá býti dost jednoduchou, ovšem zas taková brnkačka to nebude. Vaše neustálé sešlapování akceleračního pedálu totiž zapříčinilo jeho zablokování, takže nemůžete zcela zastavit, pouze přibrzdit a pokud jedete na volnoběh, tj. bez jakéhokoli přidávání či ubírání rychlosti, jedete rychleji než auta v nejrychlejším pruhu. Je tedy jasné, že šikovné kličkování je nasnadě.

Někdo by sice mohl říct, že se stačí schovat do nejrychlejšího pruhu a pak jen přiměřeně brzdit - to by sice šlo, ale nezapomínejte na to palivo, které opravdu rychle dochází a nádrže bývají rozloženy obvykle na těch nejnepříjemnějších místech, takže i v protisměru. :-) Pro mne největší zklamání hry pak teprve přišlo. Pokud častěji porušujete předpisy a děláte si dost často výlety do protisměru, pověsí se na vás policejní auto (pochopitelně rychlejší než vy) a pronásleduje vás jako řízená raketa, dokud vás nenabourá, takže jakmile uslyšíte houkačku, považujte hru za ukončenou. Mrzí mě to tím víc, že i když jim uniknete do protisměru a oni se srazí s nějakým osobním autem, hra končí.

Během celé jízdy vás doprovází dobře zvolená melodie a pobaví také hláška, kterou utrousí řidič při každém doplnění paliva.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

67 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Vojtěch | 07.12.03 v 18:31

Je to BOMBA hra! A měl jsem nejvíc kolem 6 tisíc bodů

Sparky | 25.02.03 v 15:22

Nic moc je to dost težky a ma to minnimální hratelnost!!Ale je top dobry pro alkoholiky!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce