recenze

BRG

BRG

Neodolatelný zvuk burácejících motorů, kupa hezky se usmívajících hostesek a velká koncentrace adrenalinu v krvi značí jedinou věc. Závody čtyřkolek na život a na smrt! Usedněte do kokpitu parádního stroje s náhonem na všechna čtyři kola.
Každoroční soutěž Becher Game vypustí do světa několik výborných herních titulů, které nesou známku gratis. BRG taktéž se zúčastnilo boje o primát nejlepší freeware XXL hry a skončilo na třetím místě. Tedy obsadilo poslední místo, což neznačí určitě nic dobrého.

Titul obsahuje tři módy úporného závodění. Můžete se pokusit o vítězství šampionátu, nebo si jen tak vyzkoušet záludnosti trati, ba dokonce si střihnout stínový závod. Turnaj v sobě skrývá osm tratí, a každá z nich má své různé specifikace. Takže nemusíte mít strach, že budete závodit stereotypními a nudnými tratěmi.

Čím by pro vás mohl být BRG zajímavý? Těžko říci, jelikož já jakožto fanoušek závodních počinů, jsem na rozpacích. Turnaj skvělý, závody dobrý, ale ta grafika. Myslím, že vývojář Jan Žižka si mohl uvařit ještě jedno kafčo navíc a doladit grafické prvky. Pak by se dalo uvažovat i o lepším, než konečném posledním místě v Becher Game 2006.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Ondra skala | 07.03.07 v 19:02

zýžiýt


galerie

BRG BRG

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce