recenze

HP Jet speed

HP Jet speed

Po propagační hře firmy Aral tady mám další podobnou hru. Podobnou, to myslím doslovně, neboť se opět jedná o simulaci autodráhy. Upřímně řečeno, tento nápad už není nějak originální, ovšem hře to na kvalitě neubírá. Navíc můžete vyhrát hodnotné ceny.
Řekněte mi, který malý kluk kdy nechtěl pod stromečkem autodráhu. Proto mě okamžitě zlákala i její počítačová simulace. Místo klukovské radosti bylo v mých očích vidět nejspíš plno otazníků. Simulátor není primárně určen pro single player a hru více lidí na jedno počítači jak by mnohý očekával. Zde jde o plnohodnotnou internetovou a LAN hru. Funguje to následovně: Ve stažené verzi si natrénujete a vyzávodíte traťové rekordy. Na základě těch si pak z oficiální stránky stáhnete nová auta. Jsou k dostání celkem 4. London Taxi, Dodge pickup, Jaguar XK8 a Ferrari F355. Chcete-li potom vyhrát trička, plakáty a čepice, musíte se připojit do online klání. Chcete-li vyhrát ceny hodnotnější, musíte se přidat k tzv. Ferrari F355 Champion's league on-line(každý má Ferrari F355 a na oficiálních stránkách se vyhodnocuje čas každého závodníka na trati č. 3). Vše je provedeno v celkem průměrné grafice a ozvučení. U online hry si nemůže nikdo dovolit zbytečné složitosti. Tak to vidíte, místo závodů při kterých bych si zavzpomínal na časy, kdy jsem u autodráhy trávil hodiny, jsem dostal simulaci života profesionálního autodráhového závodníka. Zkuste to také, stojí to za to!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

kingoftheworld | 13.05.07 v 19:46

Tahle hra me opravdu zklamala... I kdyz v roce 2002, mohla mit uchazejici grafiku, dneska opravdu nic moc... a hratelnost mi taky neprisla nic extra


galerie