recenze

3D Finger Racing 2

3D Finger Racing 2

Rádi byste se naučili rychle a přesně psát na PC, ale nebaví vás nudné a zdlouhavé kurzy psaní na počítači? Pak vám tato hra přijde k dobru. Vaše klávesnice dostane pěkně zabrat během náporu mnoha písmenek, které se budou zobrazovat na vašem monitoru.
Jde o jednu z games, která se vás nesnaží jen pobavit, ale také něco užitečného naučit. V tomto případě se jedná o výuku zaměřenou na psaní. Bohužel tato hra není česká, a tak neobsahuje české znaky jako jsou například š,č,ž atd.

Ale nyní k samotnému hernímu principu. Celé toto dílo probíhá formou závodu. Stojíte na startu a po odpískání je vaším jediným, ale zato poměrně obtížným úkolem, co nejrychleji mačkat příslušné klávesy, které se vám na dráze zobrazují. Proto budete potřebovat také bystré oko. Závodní dráha nepostrádá ani pár kopců a začátek, které vám čtení písmen znesnadňují. Ale nebylo by to ono závodit sám, proto máte proti sobě několik protivníků. Já osobně napočítal pouze dva. Ale vzhledem k jejich bleskovému startu je možné, že jsem nějakého přehlédl. Po každém kole se vám navíc zobrazuje vaše maximální rychlost, která bude patrně ukazatelem správných úhozů za minutu.

Grafika ani zvuk nejsou v tomhle titulu zrovna nějak dobře vyvedeny. Grafika je sice ve 3D zpracování, ale méně D je někdy více :). Vizuálně a ani zvukově na mě zkrátka nějak nezapůsobila. Na druhou stranu se zde jedná spíše o to, se něco málo přiučit a přitom se i trochu pobavit.

stáhnout hru
KopRus

autor
/ KopRus

Skóre

72 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

3D Finger Racing 2 3D Finger Racing 2