recenze

Barrel Rapids

Barrel Rapids

Když se můžou v Anglii konat sjezdy z kopce na všem, co domácnost zrovna dala, proč by podobné pravidlo nemohlo platit na vodě? Něco podobného si řekl i Thanh Nguyen a my si především díky němu můžeme svobodně sjet řeku třeba na kusu nábytku.
Výsledkem tedy nemohlo být nic jiného než adrenalinová klání rozmanitých zvířátek v peřejích, na které v toulkách po českých zemích rozhodně nenarazíte. Na začátku dostanete na výběr z šesti charakterů (jeden lepší než druhý :-)) a rovněž vítanou možnost, zahrát si titul přes LAN, což zákeřné a družné povahy jistě ocení ze všeho nejvíc. O vychytávky totiž tradičně není nouze.

Podobně jako hratelnost exceluje i audiovizuální stránka, která sice klade poněkud přemrštěné nároky na vaše železo (dle této diskuze údajně vyžaduje videokartu s podporou Pixel Shaderů 2.0), ale výsledkem je opravdu kvalitní a uvěřitelná podívaná, částečně i díky efektům typu normal mapping a podobně.

Suma sumárum se jedná o po všech stránkách přitažlivý, nápaditý, leč trochu netradiční simulátor, který by ve neměl chybět ve výkladní skříní žádného sběratele freewarových skvostů.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 17:06

1

PavelH

PavelH | 16.08.16 v 01:07

Super hra.

Lucaso | 24.11.06 v 14:24

super:D

werunda | 24.07.06 v 14:20

platí se to,když se hraje po LANce?


galerie

Barrel Rapids Barrel Rapids Barrel Rapids Barrel Rapids

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce