recenze

Deadly Weaponz

Deadly Weaponz

Kvalitní simulátory by se daly spočítat na jedné ruce. Deadly Weaponz je jedním z kandidátů, který by se asi mezi těch 5 prstů vešel. Úžasná grafika, skvělá hratelnost, parádní punková hudba.. 3 auta, 6 okruhů – vše, co by měla kvalitní závodní hra obsahovat.
Scháníte se po kvalitním simulátoru? Po něčem, kde si můžete vybrat mezi auty, či si zvolit jednu z několika tratí? A kdo by se po takovéto hře nesháněl! Tak jako tak, dnes vám hru splňující pár požadavků uvedených výše splňuje, a to na jedničku. Deadly Weaponz je totiž výborný simulátor, kde si můžete vybrat mezi třemi vozy, a výbornými šesti okruhy! A teď pozor, ono to má také pěknou grafiku! Závodí se klasicky, na jedné trati mohou však být pouze dva vozy, takže si neužijete moc bouraček. Zato si však vychutnáte mnoho pádu, jelikož skoro všechy tratě jsou stavěny na útesech, nad lávou, či zálivem.. Úžasná grafika a hratelnost střídá skvělá hudba, v podání punkového stylu. Špatně to nezní ani pro anti-punkery, tak nemusíte hudbu vypínat, avšak možnost tu je. Deadly Weaponz jeopravdu dobrá závodní hra, kde si užijete plno rychlosti, skoků a pádů. Bohužel kvalitní hru vyvažuje vetší velikost a docela nechutné sys. požadavky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

oi | 26.06.05 v 23:06

VŠICHNO PÍŠETE ŽE JE TO DOBRY A KDYŽ TO STÁHNU TAK JE TO PIČOVINA JAK ZVON.....HOOLIGANS TŘEBÍČ SKURVÉNÁ SPARTA BANÍK PIČO

dalibor | 28.07.04 v 10:48

0.01

DiXiE | 20.07.04 v 00:44

Konecne dobrej remake! :) Sice ma par drobnych chyb, ale je to super!

Hynek Žalčík | 28.04.02 v 19:34

o velikosti jsem se zminil, avsak nemyslim, ze by byla na kritiku, pocet trati a graf. zprac. se dle me te velikosti rovna..

rozepsat jsem se mohl, ale prislo mi to zbytecne. myslim, ze hrace moc nezajima, ze na nekterych mistech je misto textury vody textura vozovky, tak jsem to nezminoval..

haf | 28.04.02 v 18:11

je to opravdu sqela hra, ale mohl ses o ni trochu lepe rozepsat. Neskodila by kritika velikoosti a chybnych textur, ale jinak je to super

Deadman | 24.04.02 v 23:16

dobry zavody... moc dobry!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce