recenze

Rally Sport

Rally Sport

Pro všechny fanoušky závodních her je tu dnes jedno z nejoblíbenějších motoristických odvětví – Rally. Kdo by se nechtěl nachvíli vžít do kůže Romana Kresty nebo Václava Pecha? Je tu příležitost, vyzkoušet si to alespoň na svém PC.
Co vás zcela jistě nezaujme, je grafika hry. Ta běží v hodně nízkém rozlišení. A bohužel u závodních gamesek je často důležité, aby se na ně alespoň dobře dívalo. Naštěstí vám vše vynahradí fyzické vlastnosti vozu. Auto se chová poměrně věrohodně, není problém to při příliš vysoké nájezdové rychlosti hodit v zatáčce na střechu. Parádně taky vypadá průjezd vracáky smykem. Je ještě nutné zmínit, že se vlastně nejedná ani tak o rally, ale spíše o rallycross. Jedete totiž proti jednomu „wrcéčku“ ovládaným počítačem. Porazit ho není úplně jednoduché. A až pro vás nebude problém nad ním vítězit, můžete si nastavit vyšší stupeň obtížnosti.

Závody se odehrávájí jak na asfaltu, tak na šotolině nebo sněhu. Nechybí ani množství různých skoků a zpomalovacích retardérů. Zajímavé také je, zapnout si režim „noční rally“. Na závěr ještě upozornění: nejdříve si hru nastavíte v menu (Valikko.exe), poté kliknete na „start“. Hra vás hodí zpátky do windows a teprve teď spustíte rally (Rallye.exe).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Rally Sport Rally Sport

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce