recenze

Titans of Steel

Titans of Steel

Parádním způsobem vymakaná hra s roboty v hlavních rolích. Nabízí obrovské množství nastavení vašich plechových monster a zajímavé souboje. Grafika sice mírně pokulhává, ale i tak se jedná o nadprůměrnou tahovou strategii. Doporučujeme!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

maruax | 18.07.07 v 17:27

mě by zajímalo jestli je to jenom multiplayer nebo jestli se dá hrát i proti komplu. já nepřišel na to jak hrát s komplem

Pier | 15.04.07 v 20:33

... díky za info .... jdu to prubnout ...

Jan | 15.04.07 v 16:38

hustý

eQui | 15.04.07 v 15:51

Tahle hra by si jistě zasloužila podrobnější recenzi.. Hrál jsem ji už před několika lety a její složitost rozhodně nelze odbýt jen krátkým perexem. Navíc mám pocit, že autor recenze hru ani nehrál, jelikož screeny jsou pouze z úvodních obrazovek hry..

V krátkosti: Hra se dělí na tři části: Headquarters (HQ), Factory a Battle. Tyto části se spouštějí exe soubory v adresáři progs. V HQ si sestavujete svůj tým, přidělujete schopnosti jednotlivým pilotům a tato část se spouští souborem hqX.exe nebo hqW.exe (X - celá obrazovka, W - v okně). Ve Factory si sestavujete nové roboty z jednotlivých komponent, či upravujete stávající (soubor factoryX/W.exe). A konečně Battle - zde se odehrávají jednotlivé bitvy na tahy (battleX/W.exe).. V adresáři docs naleznete také podrobnou dokumentaci (bohužel v angličtině). Hra je složitější a velmi komplexní, ale když se prokoušete manuálem a hreními principy, čeká vás opravdu bohatý herní zážitek!

Pier | 15.04.07 v 07:48

... a čim se to spouští ?


galerie

Titans of Steel Titans of Steel