recenze

Deity

Deity

Rozsévat zlo může být zábavné a zvlášť potom když to děláte ve hře Deity.
Deity se totiž nepyšní jenom krásnou grafikou, ale hlavně originálním a dynamickým námětem. Dostáváte se zde do role démona, který bojuje proti chrabrým rytířům, andělům a jiným představitelům dobra. Okolní obrázky ve vás možná vyvolávají dojem, že jde o jakési RPG, třeba o trošku barevnější klon Diabla, avšak blíže skutečnosti se přiblížíme spíše jmenováním hry Hitman nebo Commandos, popřípadě obou dvou.

I zde jde o pečlivé plánování, skrývání a útočení ve správný okamžik. Přitom vás ovlivňuje několik nevšedních a velmi důležitých zákonitostí. Hlavně jde o fakt, že vaše postava je citlivá na světlo, a pokud na něm setrvává, ztrácí body života. Na druhou stranu je privilegovaná schopností regenerace v ohni, kde se může i dobře schovat. Za zmínku pak stojí i útoky, které jsou přímo démonsky rychlé a ve zpomaleném čase se mohou propojit v jeden rychlý několikanásobný úder.

Hra nemá moc propracovaný příběh, ale svůj nedostatek bohatě vyvažuje propracovanými herními principy, které umí vyšroubovat zábavu i napětí do maximálních otáček. Kromě toho to není jen tupé mačkání tlačítek, ale musíte zapojit i logické myšlení. I když ho vaši nepřátelé postrádají, vy se bez něj skrze hru nedostanete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:46

text příspěvku

MarieH

MarieH | 12.05.20 v 00:51

Nejde stáhnout

Drticka

Drticka | 06.05.19 v 11:55

zlo neni moje hobby


galerie

Deity Deity Deity

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce