recenze

Property Minefield

Property Minefield

Chtěli jste si někdy zkusit, jaké to je obchodovat s nemovitostmi? Pak jste se právě teď dočkali. Přinášíme vám hru, která vám tohle všechno umožní. A nemusíte nakupovat pouze v jednom státě, na výběr máte rovnou ze šesti. Takže pokud vás tématika této gamesy zaujala, pojďme se na ní společně podívat.
Princip hry tedy spočívá v nakupování a opětovném prodávání různých pozemků, kaváren, obchodů a mnoha dalších známých i neznámých budov z různých částí světa. Jakmile stisknete tlačítko PLAY začnete hrát. To pro vás znamená, že se spustí čas. Ten odměřuje postupně všechny měsíce, abyste si dokázali aspoň trochu udělat obrázek v jakém časovém horizontu nákupy provádíte.

Nákup nemovitostí však není pouze o bezduchém kliknutí na koupit a poté prodat. To by bylo příliš snadné a hlavně bezduché. Před koupením nějakého toho nového majetku je důležité, abyste mu nějakým způsobem snížili kupní cenu. Na každou budovu zabere každá věc trošku jinak. Máte na výběr od "pouhého" rozbíjení oken, nanesení chemického postřiku na trávník, otrávení rybníku až po vyhození nukleárního odpadu na pozemek, či rovnou zapálení budovy. Každá z těchto věcí sníží kupní cenu. Když si poté budovu koupíte, musíte ji znovu uvést do pořádného stavu, nebo počkat, až se situace v dané lokalitě trochu uklidní. Takže to bylo stručně ke zdejšímu hospodářství.

Grafika hry se nedá soudit, neboť se jedná o textový editor. Což člověka možná trochu zamrzí, neboť stačilo přidat pár obrázků budov, jenž lze koupit, možná nějaký text k jejich historii a tato hra by mířila na mnohem vyšší pozice. Přece jen si každý raději koupí věc, kterou může posoudit i okem. Ke zvuku se nemohu zmínit již vůbec, protože se tady kromě signálu o nové zprávě žádný nevyskytuje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

stepan | 06.12.07 v 18:11

pohoda


galerie

Property Minefield Property Minefield