recenze

Cry Havoc: Test of Faith

Cry Havoc: Test of Faith

Máte rádi deskové hry? A co takhle deskové hry na PC...? Dnes vám totiž přinášíme zrovna jednu takovou, poměrně rozsáhlou lahůdku, aneb rozneste na kopytek svůj počítač, potom kamaráda odvedle a nakonec neznámého otravu z internetu!
Cry Havoc: Test of Faith je virtuální adaptací stejnojmenné tahovky od Standard Games. Umožňuje vám použít až osmatřicet jako střelce, rytíře, šlechtice a mnoho dalších. Nepopiratelnou výhodou Cry Havocu je možnost zahrát si ho jak po internetu, tak se svým nejbližším kamarádem, a v neposlední řadě je třeba počítat i s přiloženým editorem, který umožňuje tvořit svá vlastní prostředí. Verze, schovávající se pod tlačítkem "download", sice obsahuje jen jedno jediné bojiště - The Crossroads - ale nikdo vám přece nebrání navštívit homepage hry a uzmout si tam pár mappacků.

Audiovizuální stránka téhle tahovky je... asi taková, jakou byste u pařbičky tohoto typu čekali. Za zvláštní zmínku stojí povedená zvuková kulisa, podobná hrám jako Warrior Kings nebo Rome: Total War.

Co k téhle čerstvě narozené tahovky dodat? Těžko říct, na kolik tahově pozitivních lidí v nejbližších týdnech zaútočí, pokud vás ale zaujala, sledujte třeba tento blog a budete rázem v obraze. Přestože patří Cry Havoc k nejlepším a nejpropracovanějším freewarovkám tohoto typu, mám pocit, že pocitu nandat to všem u stolu se stále nic nevyrovná... Ale možná, že se mýlím.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Diablo_2 | 17.11.06 v 15:50

Perfektní pařba


galerie

Cry Havoc: Test of Faith Cry Havoc: Test of Faith Cry Havoc: Test of Faith