recenze

Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm

Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm

A jsme tu s posledním dílem celé série a nejspíše i s nejvíce podařeným kouskem. Svět v CaC se opět hnul a my se dostáváme do další velké války mezi GDI a NoD. Jedno je ale jasné, tahle hra si vaši pozornost opravdu zaslouží.
Píše se rok 2030 a tento díl je zasazen do období Druhé války mezi GDI a globální skupinou NoD. Od předchozích dílů se hra moc neliší, opět sbíráte látku Tiberium, která se zase o něco více rozšířila po Zemi a snažíte se ve stylu – vybuduj základnu, postav armádu, znič nepřítele, probojovat skrz desítky misí. Těch na vás čeká opravdu požehnané množství a to také díky datadisku Firestorm. Jednotky už jsou víceméně futuristické a některé jsou spíše na okrasu a nebudete je chtít použít pokud tomu okolnostmi nebudete donuceni. Celý příběh se opět vykládá pomocí filmečků, které působí trošku béčkově, ale v době kdy hra vyšla, se jednalo opět za výborně zpestření. Nebudu vám něco říkat o příběhu, který může působit trošku uměle, ale určitě vás chytne.
Jedná se o poslední kousek tvůrců od Westwood Studios a je to opravdu znát. Celý styl grafiky a vzhledu je revoluční, jelikož v té době byl pokus udělat 3D hru opravdu odvážný, takže celý výsledek působí dojmem kombinace 3D a izometrického pohledu.
Velikost souboru je trošku větší, ale neměla by být potřeba žádná instalace a nevyskytují se problémy jako u předchozích dílů. Přeji hodiny a hodiny zábavy.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

frodopipin

frodopipin | 25.02.16 v 18:39

super grafika


galerie

Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm