recenze

Ele Paper Action

Ele Paper Action

Kopírky a faxy se vzbouřily a vyrazily do ulic. Trojice hrdinů tuto situaci nemůže nechat být, a proto se vydávat na lov. Každý s jinou schopností se staví na odpor, proti této vzpouře tupých strojů. Ani ony však nezahálejí a proměňují své skenery ve smrtonosné lasery. Zní to divně? Nejspíš ano, ale za zkoušku to stojí.
Poměrně neobvyklý nápad pro tvorbu hry. Přece jen kopírky jezdící po ulicích, které po vás střílejí z jakýchsi laserů nikomu nepřijdou jako ten správný nepřítel. To je taky problém této hry. Možná to chtělo udělat nějaký lepší příběh a vyměnit kopírky třeba za zombie =). Nicméně je to na celkovou hratelnost nemá zase takový vliv, a proto se můžeme těšit na příjemný herní zážitek.

V klasických gamesách si vždy vyberete jednu z několika postav (pokud to je možné), tady budete hrát za tři postavy najednou. Každá umí něco jiného, ale dvě z nich potřebují pro provozování svých dovedností drahocenný papír. Ten získáváte za zničení kteréhokoliv ze strojů. Základní útok provádí nejmenší z postav, spočívá prakticky v tom, že se rozběhnete směrem k nepříteli a pořád do něj narážíte, čímž mu ubíráte zdraví. Tato postava jako jediná nepotřebuje k aktivaci svého bonusu, kterým je zvýšení rychlosti, žádný papír, ale po jeho využití musí chvíli počkat, než jej použije znovu. Další dvě postavy už papír potřebují, bez něj se stávají pouze zbytečným doprovodem, který vám s ničím nepomůže. Jedna umí střílet šípy, druhá zase dokáže postavit stěnu, přes kterou proniknou pouze ony střely.

Vizuální stránka hry je velice pěkná, ale občas se na obrazovce objevují nepříjemné šmouhy. To ale nemění nic na tom, že se můžeme těšit na dobře zpracované výbuchy, polétávající papír a celkově velmi svižnou grafiku. Zvuk je na tom velmi dobře a výborně doplňuje celkový vzhled hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Miroku | 23.06.07 v 16:35

Skoda ze uz nedavaju ROD The TV na A+ bolo to naj a velmi ma to prekvapilo (mislim hru)

Lucky nanakon | 17.06.07 v 20:57

krystova noho zombie? co vás to napadá to by nebylo ono.Ele paper action je hra podle seriálu R.O.D the tv(R.O.D je zkratka Read of die).Proč ste do háje dali do mínusu zvláštní druh nepřátel
to je naopak dobře zombie potkáte kdekoli.

Pragon | 10.06.07 v 00:15

Ta hra je podle serialu kteri davali na Aplus byl to nej serial...


galerie

Ele Paper Action Ele Paper Action Ele Paper Action Ele Paper Action