recenze

Cultivation

Cultivation

Kvalitní budovatelské strategie jsou mezi freewarovkami velmi ceněny - a obzvláště, když vykazují takovou dávku originality, jakou oplývá dnešní Cultivation. Dámy a pánové, pojďme pěstovat! :-)
A co že se v tak malé hře skrývá? Jde o nápad vskutku ďábelský - dostane se vám kusu půdy, na kterém je třeba kultivovat vlastní plodinu tak, aby se rozmohla po celém ostrůvku. Cesta to pochopitelně nebude vůbec jednoduchá - budete ji muset absolvovat od jediné maličké rostlinky, přičemž máte k dispozici pěknou řádku možností, jak s tím kvítkem naložit. Co se v prvních vteřinách zdá jako nehorázná složitost, se postupem času ovládá velmi jednoduše a intuitivně. Další nespornou výhodou Cultivation je náhodné generování všeho, co si jen dovedete představit, takže žádná hra není totožná s tou minulou.

Suma sumárum jde o originální a dobře hratelný nápad a to prosím v žánru, který je kvalitativně dlouhodobě na štíru, takže moc hodnotných alternativ skutečně nemáte. Leda tak starou dobrou českou Zahrádku...


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

frodopipin

frodopipin | 24.02.16 v 07:06

Vypadá to jako spore

andrej | 19.02.07 v 14:25

neba me povidani o hre

terminatorluky | 31.12.06 v 15:16

co to je????


galerie

Cultivation Cultivation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce