recenze

Mega Man Network Tournament

Mega Man Network Tournament

Vítězství v tomto turnaji, na který jste byli pozváni, z vás může učinit živoucí legendu v této disciplíně, ve virtuálních soubojích. V případě prohry pak zapadnete do hlubokého bahna poražených, jež jsou určeni k brzkému vymazání. Jakou budoucnost si s vaším Mega Manem vyberete?
Již není návratu, a tak vám nezbývá nic jiného, než se pokusit získat všechno, nebo nic. Cesta to bude dlouhá a rozhodně ne jednoduchá.

V tomto turnaji začínáte jako úplný žabař, bez jakýchkoli schopností a dovedností. Postupně budete muset projít přes několik cest, které se liší nepřáteli a obtížností, než dojdete vytčeného cíle. Hra se odvíjí formou bojů jeden proti jednomu. Každý soupeř má určitý počet životů, jež byste mu měli odebrat dříve, než to udělá on vám. Systém boje je následující. Z tabulky umístěné pod hrací plochou vybíráte z nabídky útoků ten, který chcete použít. Podmínkou je dostatečný počet bodů na jeho uskutečnění a také dostatek energie. Oba tyto nejpodstatnější atributy můžete sledovat přímo na obrazovce a jste nuceni přemýšlet nad tím, jak si v následujících vteřinách počínat. Zaútočit nebo se vyléčit? Dlouhé rozhodování vás přijde draho, neboť protivník mnohdy nečeká a zběsile útočí.

Za vítězství získáváte peníze, zkušenosti a nové útoky od poražených monster. Také vaše postava se postupně vylepšuje na vyšší úroveň, což se projevuje zejména v počtu životů a počtu bodů určených k boji. Nakonec přichází potřebné vyladění jak uznáte za vhodné a vrhnete se do dalšího boje. Po každém kole je možnost si hru uložit. Celkově se jedná o podařený titul, jenž toho nabízí dostatek, aby si udržel vaši pozornost na dostatečně dlouhou dobu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:57

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

maik | 14.06.08 v 20:15

eu so quero joga a porra do jogo

DIEGO | 04.05.08 v 17:58

99


galerie

Mega Man Network Tournament Mega Man Network Tournament Mega Man Network Tournament Mega Man Network Tournament Mega Man Network Tournament