recenze

Lara Croft: Relic Run

Lara Croft: Relic Run

Lara Croft vyráží na své nejnovější dobrodružství. Dokážete překonat nástrahy džungle a najít všechny vzácné relikty? Povedená endless-runner gamesa se spoustou osvěžujících prvků.
Lara Croft je herní ikonou, ale na GooglePlay zatím nedostala mnoho prostoru. Po placené verzi původní hry Tomb Raider konečně přichází zbrusu nová hra. Ve stylu nekonečných „běhaček“ ovládáte Laru Croft a probíháte džunglí. V té vás čekají nejrůznější nástrahy, kterým se musíte vyhýbat, přeskakovat nebo podjet. Cestou sbíráte mince na nákup vylepšení nebo boostů. Kromě obligátního běhu napříč prostředím se můžete těšit na solidní kaskadérské kousky v Lařině stylu (skoky, šplh po laně nebo jízda na vozidlech). Nechybí ani akční pasáže, kdy se obrazovka přiblíží a vy musíte co nejrychleji postřílet nepřátele. Vašim cílem je sebrat všechny části nápovědy, které se vyskytují kolem, a poté tajemný relikt. Díky tomu odemknete i nové lokace. Při této misi se samozřejmě notně zapotíte, neboť jediná chyba znamená běžet zase od začátku.
Skvělé tempo doplňuje i kamera, která se efektně zpomalí a vy si můžete vychutnat…akrobatický kousek. Hra obsahuje jednoduchý příběh, který postupně odkrýváte nalezením reliktů. Zpočátku si budete muset zvykat na trochu temné prostředí a na rozpoznávání překážek, ale na druhou stranu vám hra dávkuje nové nástrahy a aspekty postupně, takže vás nezačne nudit.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Bafusa

Bafusa | 28.11.15 v 06:16

Vypadá dobře

Laugher

Laugher | 16.06.15 v 00:57

Moje oblíbená hra.


galerie

Lara Croft: Relic Run Lara Croft: Relic Run Lara Croft: Relic Run Lara Croft: Relic Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce