recenze

Action Fist

Action Fist

Hopsačkoidní 2D střílečka, ve které ovládáte jednoho ze dvou hrdinů nebo bojujete s kamarádem po boku. Rozstřílejte bezpočet nepřátel, kteří vám hledí do tváře. A proč? Protože nikdo, ale opravdu nikdo, vám nesmí ukrást váš oblíbený šátek!
Na nic nečekejte, vyberte si postavu a vzhůru do akce.

V této hře se ocitnete v roli hodně naštvaného jedince, který v pátrání po svém šátku nehodlá nikoho a nic ušetřit. Procházíte tedy jednotlivými úrovněmi a pálíte do všeho, co se vám postaví do cesty. V drtivé většině případů jsou to různí roboti a stroje taktéž střílející ostošest. Vzniká tu tak lehce nepřehledná bojová situace a vy tam musíte dávat velký pozor, abyste nepřišli k úhoně. Pokud ale budete správně mířit, vše bude v pořádku. K dispozici máte dvě zbraně, přičemž obě lze vylepšovat pomocí bonusů ukrytých v bednách. A k závěrečným bossům se nějaká ta silnější pistole hodí. Nehledě na to, že i základní nepřátelé jsou citliví na určitou barvu střely. Kromě všeho toho střílení budete také skákat a překonávat obligátní plošinovkové potíže.

Nemusíte však bát, že byste v případě smrti museli opakovat větší kus cesty. Vždy jsem se ocitl téměř na totožném místě. I tento fakt přispívá k solidní zábavě a celkové svižnosti této gamesky, kterou vám můžu jen doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Action Fist Action Fist Action Fist Action Fist

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce