recenze

Base Defender

Base Defender

Proč se člověk nemůže spolehnout sám na sebe? Proč tento vzácný objekt musí střežit početná armáda bojových základen? Jednoduše proto, že proti této ohromné přesile nemá jednotlivec tu nejmenší šanci na úspěch. Ale jak už tomu tak bývá, zadarmo ani ta nejtrapnější armádní jednotka nestřílí.
Samozřejmě zpočátku budete rádi za každý objekt, kteří budete schopni umístit na hrací plochu, ale jak se hra stává postupně těžší a těžší, nesmíte se bát sáhnout hluboko do kapsy. To koneckonců poznáte sami.

Jen vy a hordy nepřátel ženoucích se na vás frontálně z jedné strany. Vy jste skryti v obrněné základně, jež, světe div se, sem tam i dokáže vystřelit. Zvládli byste tímto způsobem ochránit „energetický zdroj“ před zničením? A proto tu máte k dispozici spoustu pomocníků, kteří vám váš úkol o něco ulehčí. V první řadě musíte postavit základy, na něž poté nakladete již střílející základny. Na výběr máte ze tří druhů, které se od sebe liší způsobem střelby, životností a také cenou. Záleží na vás, jakým způsobem si svou obranou jednotku seskládáte. Důležité je bránit, bránit a nepustit za svá záda zhola nic. Abyste nebyli jen pasivním pozorovatelem, který si tam něco postaví a doufá, že vše dobře dopadne, účastníte se nelítostného boje z pozice střelce v základně zhruba uprostřed válečného pole. I vy se můžete vylepšovat. Například koupí zvětšeného zaměřovače se vám bude hned lépe ničit ty hbitě se pohybující „mršky“. A abych nezapomněl. Životně důležité finance se odvíjí od počtu zdevastovaných lodí.

Někomu se může hra zdát trochu nedoladěná a i nějaký ten malý „bugíček“ se objeví, ale i přesto hra stojí za to. Když už jste zcela připraveni nebo bez peněz, stisknutím tlačítka start začíná akce. Přijemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Base Defender Base Defender Base Defender Base Defender

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce