recenze

Hubris

Hubris

Karetní hra, kde se snaží hráči postavit vlastní věž a zbourat tu protivníkovu. Hubris kombinuje chytlavou strategii s fantasy světem a retro stylem. Pár hodin zábavy zajištěno.
Nejdřív jsem si myslel, že to je adventura, pak pár sekund převládl názor o RPG žánru a nakonec se z toho vyklubala taková skvělá strategická hra. Někteří si možná vzpomenete na výbornou hru Mravenci nebo jiné podobné typy her. Hubris totiž nepřináší nic nového, ale pouze vylepšuje zaběhnutou klasiku.
Vybíráte si obtížnost, tedy podmínky hry a za jakého výsledku dosáhnete vítězství, a poté se už se soupeřem bombardujete kartami. Jo jo, karty jsou zde to nejdůležitější. Na základě vašich zásob (dělí se na tři druhy), budete vykládat jednu kartu za druhou a tím zvyšovat patra své věže, zlepšovat zeď, ničit soupeře, provádět různorodé kousky a zvyšovat vlastní produkci. Kombinací, strategií, přístupů ke hře je obrovské množství, vždyť v Hubris narazíte na 120 karet (dokonce si je všechny můžete prohlédnout). Jeden zápas zabere od pár minut po hodinu a více. Až na pomalejší tempo kol, se jedná o drogovou záležitost. Určitě by se mohl časem přidat mulitplayer.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

MarieH

MarieH | 12.05.20 v 01:04

Skvělá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.08.16 v 17:56

jůůůůůůůů jo jo jo to bude zábava


galerie

Hubris Hubris Hubris Hubris Hubris Hubris