recenze

Command & Conquer: Red Alert (Soviet)

Command & Conquer: Red Alert (Soviet)

A pokračujeme v jízdě. Dnešní díl prosincového nadílení her Command and Conquer vám nabídne druhou část hry Red Alert, kde si zahrajete za sověty. Čeká vás 14 misí, stavění, dobývání a obrovské porce zábavy.
Jak už jsem naznačil, budete hrát za sověty a vaším přímým nadřízeným je sám tatíček Stalin, který je naprosto výborně ztvárněn ve filmečkách mezi misemi. Ty jsou opět znakem toho, jak hra byla neuvěřitelně zpracovaná a to nejen ve své době. Vaším úkolem tentokrát bude bojovat proti spojencům v Evropě a jako obvykle se dočkáte nejednoho překvapení. Co se týče přímo hry, ta je opět skvěle zábavná a mise se neopakují, i když je to mnohdy ve stylu „vybuduj základnu, vybuduj armádu a znič nepřítele“. Jedná se čistě o real-time strategii, takže se musíte rozhodovat v každém momentu hry. Jednotek máte nespočet a tu a tam se vám naskytne pohled nebo přímo použití něčeho speciálnějšího.

Co se týče globálního příběhu, jedná se o část, kdy NOD ještě neexistuje a pouze čeká ve stínu na svůj správný okamžik…kdy? To se nechte překvapit. Tak hurá soudruhu, dnes je opět čas otisknout tvoji podrážku na něčí kalhoty, tentokrát to bude spojenecký obleček.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

BarbarTce

BarbarTce | 10.09.16 v 01:43

Perfektní hra.


galerie

Command & Conquer: Red Alert (Soviet) Command & Conquer: Red Alert (Soviet) Command & Conquer: Red Alert (Soviet) Command & Conquer: Red Alert (Soviet)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce