recenze

Dark Oberon

Dark Oberon

Dark Oberon, neboli taky zajímavá, dobře hratelná a především originálně graficky zpracovaná realtimovka. A to dokonce od našich východních sousedů! Máte-li ve svém srdíčku pevné místo pro hry typu Warcraft 3, určitě zbystřete zraky.
Ačkoli by tomu tak nemělo být, nebo alespoň ne moc často, tím zdaleka nejzajímavějším prvkem na téhle slovenské pecce je audiovizuální stránka. Autoři totiž dostali zajímavý a přitom dobře implementovatelný nápad - vyrobit jednotky do hry z plastelíny a následně je pro potřeby zpracování ofotit. Co se herní složky týče, jedná se plus mínus o klon třetího Warcraftu s tím, že je hra ještě více zaměřena na multiplayerovou složku. Jinými slovy - v singlu jednoduše ostrouháte po všech směrech, protože hra vykazuje kritické nedostatky v podobě velmi nízkého počtu map a plus minus nulové AI. A přestože jde o verzi 1.0.2, v neposlední řadě se dočkáte i občasného padání, a to bohužel i v multiplayeru.

Pokud se ale chcete zadarmo a legálně seřezat s partou kamarádu po síti, nevidím momentálně moc lepších variant. Autoři si své dítko neuvěřitelně hýčkají, takže v dohledné době jistě "zalepí" pár zbývajících mušek. Více na velmi pěkně rozepsané homepage projektu...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

blackwolf | 17.09.07 v 17:30

heeeeeh

ja | 09.02.07 v 17:50

nevite kde najdem dobre hry

mike | 27.01.07 v 20:26

Zajimavej pokus o warcraft-like :) Ale ta hudba je stejne uplne nejlepsi :D

may | 05.01.07 v 22:54

prosim o radu,hru jsem nainstalovala, ale nejde mi spustit...nevite nekdo co s tim?

terminatorluky | 29.12.06 v 15:54

dobrá hra ale ta hudba jak hrajete je uplně hrozná nejhorší co jsem kdy slišel

trolo | 26.12.06 v 21:25

je to dobra hra na pohlad a da sa to aj dobre hrat je to moja oblibena hra

AdaDanjermond | 21.12.06 v 16:24

Na procenta tady hledet nesmis.
Leda, vezmes-li v uvahu naturel jednotlivych recenzentu.
Pokud ho znas...

OndraK | 21.12.06 v 16:10

Velke ocekavani a velke zklamani. Hra vseho vsudy obsahuje pet typu jednotek, z toho dva jsou pracanti a jeden je pruzkumna vzducholod. Navic, u tolik vychvalovane grafiky bych ocekaval aspon nejakou primitivni animaci, ale ne - jednotky se pri pohybu proste bez hnuti soupou, utocici pesak jen tak stoji pred svym cilem, ozyvaji se zvuky mece a cili ubyvaji zivoty. Take tu proklamovanou "klonovitost" tretiho warcraftu jsem hledal marne. Tohle je proste nadejna strategie, ktera jeste potrebuje krapet dotahnout, pak bude bajecna. Jedna se o release candidate 2, takze ta definitivni verze snad bude jina. Tomuto vytvoru ale davat 86% svedci o naproste neschopnosti autora clanku hru objektivne zhodnotit ve vsech smerech a nejen divat se na naprvnipohled libivou grafiku na screenshotech.

Thomas | 21.12.06 v 13:54

Já jo

Lex8888 | 21.12.06 v 11:58

Nezahrál by někdo mulťák?


galerie

Dark Oberon Dark Oberon Dark Oberon Dark Oberon