recenze

0 A.D. Alpha 1 Argonaut

0 A.D. Alpha 1 Argonaut

Prvotřídní hra, kdo znáte Age of Empires jásejte, vy, kdo neznáte, jásejte také, jelikož vám přinášíme opravdový skvost v žánru strategií. Jedná se opravdu o jakýsi remake známé ságy Age of Empires, ale samotná hra je zadarmo a s pár fajn vychytávkami a vylepšeními.
Tato hra se open-source, to znamená, že obsah může být nadále upravován a proto se můžeme těšit na určité vylepšení, ale teď k obsahu hry.
Jedná se o realtime strategii, která vypadá jako bájné hry Age of Empires, jedná se o totální 3D grafiku s parádním smyslem pro detail. Hra byla ve výrobě devět let a je to opravdu poznat, v dobrém slova smyslu. Začínáte jako malá vesnice, ale časem se rozrůstáte do obrovského města a poté i impérium, pokud tedy dokážete zabírat ostatní území a porážet protivníky. Těžte čtyři základní suroviny a starejte se o to, abyste měli dostatečný počet míst pro vaše jednotky a obyvatelstvo. Celá hra je dána do období starověku, ale to neznamená, že není určitý vývoj a pokrok, ten něco stojí, a tak se často budete rozhodovat, jestli investovat suroviny do armády nebo do vývoje. Čeká na vás dlouhá kampaň, ale také skirmish hry. Tahle hra má prostě co nabídnout a to nejen na krátkou dobu.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

BarbarTce

BarbarTce | 10.09.16 v 01:53

Suprová hra.

Twister | 19.12.10 v 15:16

Ahoj,tato verze je už nejspíše starší, do novinek občas hodíme, když se vyskytne nová verze. http://www.wildfiregames.com/0ad/ , tady jsou jejich ofic. stránky, mám pocit, že před týdnem vydali zase něco nového, takže přeji příjemnou zábavu. :)

karel | 19.12.10 v 15:01

na hru jsem se velmi těšil.předčasně:-(po stažení a spuštění se dostanu jen do první obrazovky.vyberu národ a tím jsem skončil.po spuštění konkrétní kampaně mě odkáže na jakousi neexistující stránku :)


galerie

0 A.D. Alpha 1 Argonaut 0 A.D. Alpha 1 Argonaut 0 A.D. Alpha 1 Argonaut 0 A.D. Alpha 1 Argonaut