recenze

Santa Balls

Santa Balls

Vánoce jsou tady, tak je na čase zahrát si nějakou ryze vánoční hru, jakou je třeba Santa Balls. Bude to chtít sice trochu přemýšlet, ale tak to dnes chodí u většiny her. ;)
Je pravdou, že logické hry nejsou příliš oblíbené, ale najdou se lidé, kteří si k nim rádi sednou a dohrají je. Těchto lidí je sice málo, ale možná vánoční atmosféra přiměje i další, aby se posadili, odpočinuli si od pečení a vyzkoušeli nějakou vánoční hru.

Ono to zní zajímavě, ale pravdou stejně je, že si většina z vás radši stáhne nějakou akční pecku, přidá hlasitost a paří. To se dá udělat i u Santa Balls, ale nevím, k čemu to bude. ;) Dost úvodních řečí, pojďme si říct něco o hře. Santa Balls je typickou hrou z dílny KewlBoxu. Barevná s dobrým zvukem a humorným pojetím, což je na Vánoce hodí. Úkolem hry je seřadit vodorovně nebo svisle stejné kuličky. Ty se pak vymaží a ze shora přibudou nové. Vše je bodově hodnoceno, takže své výsledky můžete i rozeslat do světa. ;)

Pokud se vám stane, že uvíznete a nebudete vědět co kde přesunout a ono se to stane, tak nezoufejte a použijte jedno ze tří tlačítek pod obrázkem věrného Santova elfa Olivera, díky kterému se kuličky samy přesunou. Když však použijete všechny, musíte začít opravdu přemýšlet, abyste se nedostali znovu do mrtvého bodu a nemuseli hru restartovat. ;) Pak vám už jen zbývá čekat, jestli něco vymyslí Oliver, ale ten vás bude jen popohánět vtipnými proslovy. Hra obsahuje několik úrovní, které se otvírají při vyšším skóre, takže je dostatečně dlouhá a hratelnost podobná jako u většiny logických her. Řeknete si, že to zní nudně, ale není tomu tak.

Hudba při hře je typicky vánoční a vlastně všechno čeho si všimnete je vánoční, takže můžu s jistotou říci, že Santa Balls je 100% vánoční hrou. Věřím, že vám zkrátí dlouhou chvíli, kdy netrpělivě čekáte, co najdete pod stromečkem. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Ludmila | 31.08.06 v 13:54

Tuto hru moc dobře znám,je moc super,kolikrát když začnu hrát,tak nemám ponětí o čase.Kdybych neměla jiné povinnosti,tak bych hrála celou noc.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce