recenze

Speed Demons Jetskee

Speed Demons Jetskee

Renderovaný lyžník na se skútru vodním prohání s naší pomocí po vodní hladině. Závodíme, brouzdáme se, toneme. Upřímně řečeno – co je dnes v těch parnech krásnějšího, než mokrá jízda osvěžujícím prostředím! :)
Statisticky vzato jsou sportovně-závodní hry jedny z nejstahovanějších freewarových gamesek. Dnešní kousek Speed Demons Jetskee patří do této kategorie, i když se tak trochu liší. Jak?

Neočekával jsem od dnešní hry zázraky, nicméně mne vcelku pozitivně překvapila. Jsme v roli malého zahelmovaného závodníka na vodním skútru, který má za úkol prosvištět několika tratěmi za účelem získání rekordu a samozřejmě za účelem vlastního hráčova uspokojení. Grafika je příjemná, ovšem respektuji názor, že renderovaná krása se ručně kreslené nevyrovná. To, v čem se tato závodní hra liší od konkurence je fakt, že herní obrazovka je poměrně malá, což evokuje dva základní poznatky. Ten méně příjemný je, že se tu a tam ztrácíme ve vztahu ke správnému směru na trati. Prostě a jednoduše vyjedeme z trati a pokud se před námi neobjeví další překážka, chvilku bloudíme, posléze se vracíme zpět k poslední překážce a zkoušíme jiný směr, ve kterém předpokládáme cestu správnou. Ten druhý pozitivnější je fakt, že pokud dostaneme předpokládaný směr pod kůži, pak svištíme jako draci přes můstky, branky a další směrovátka k cíli a náš herní „rozkošo-metr“ dosahuje hraničních hodnot. A soustředíme se jen na rychlost, rychlost, rychlost. A o to tady jde.

Inu, pěkných 6 tratí s mnoha překážkami sice na první pohled nevypadá nijak bombasticky, ale rozhodně je to hratelné, příjemné a osvěžující. Takže mé závěrečné doporučení zní – neváhejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

cornelie | 07.09.06 v 19:26

nevíte někdo jak se ta hra a ty všechny hry spouštěj???? ppprrooossííííííííííííííííííííííííííííííííííímmmmmmm někdo napiště

Tom | 24.06.06 v 00:13

Tahle hra má nejmíň 1000 let!!! co to tady dělá vždyť je to tu jen pro smích!!to už nevíte co sem dávat?


galerie

Speed Demons Jetskee Speed Demons Jetskee Speed Demons Jetskee Speed Demons Jetskee Speed Demons Jetskee