recenze

YetiSports 3: Seal Bounce

YetiSports 3: Seal Bounce

Hráli jste předchozí dva díly? Pak ve vaší sbírce nesmí chybět pokračování, jedná se o horkou novinku. Opět se setkáte s Yetim, který tráví volné chvilky házením si s tučňáky. Chcete se dovědět, co přináší třetí díl? Tak se na to pojďte podívat ;-).
Ti z vás, kteří na náš server chodí pravidelně, jistě ví o již dvou dílech této nově vzniklé série zábavných flashovek. Jakmile vyšel díl třetí, nemohli jsme nezareagovat a přinášíme vám ještě horkou recenzi. Nejprve byste se ale v případě, že o předchozích dílech nevíte, na ně jistě rádi podívali. Takže mrkněte se na Yeti Sports, YetiSports 2: Orca Slap. Nyní je tu opět originální pokračování, tak se na něj pojďme podívat...

I v tomto díle hrajete za Yetiho, který žije v mrazivé krajině. I tentokrát si z nudy bude hrát se svými tučňáčími kamarády. V prvním díle je odpaloval pálkou a házel do dálky, v druhém odpaloval na terč a ve třetí je bude vyhazovat do výšky. Ale nepředbíhejme. Po spuštění se objeví úvodní logo a vy po několika kliknutích na Play se konečně dostanete přímo do hry. Yeti stojí na malém kusu ledu uprostřed průrvy mezi vysokými ledovci. Za chvíli mu dobrovolně do rukou vyskočí tučňák. Klikem na levé myšítko tučňáka roztočíte a připravíte se na hod. Když si myslíte, že už je čas a vystihnete v tom rychlém otáčení správnou chvilku, stiskněte levé myšítko podruhé a tučňáka vyhodíte do vzduchu. Samozřejmě záleží na tom, jestli jste ten okamžik vystihli správně. Pokud ne, můžete hodit tučňáka čelem přímo na ledovec, to si pak pěkně natluče čumák. Ale po chvíli se zase vrátí a čeká na další vyhození.

Pokud ho vyhodíte správně, poletí přímo vzhůru. Na stranách ledovců jsou v jisté vzdálenosti od sebe umístěni mroži. Ti jsou tu jako vaši pomocníci. Jde totiž o to dostat tučňáka do co největší výšky a tím udělat rekord. Když se tučňák za letu dotkne jednoho z mrožů na stranách ledovce, pomůže mu to a trochu ho to ještě popostrčí nahoru. Nakonec ale tučňák stejně vždy spadne dolů do vody. V podstatě se snažíte stále o to samé, jen zdokonalujete své předešlé výkony. Pokaždé se vám ale podaří tučňáka vyhodit nějak jinak, většinou se nedá ten pravý okamžik přesně vystihnout, takže prostě klikejte podle náhodného výběru. Je to docela originální a zábavné, co říkáte? ;)

Ještě by určitě stálo zato říct, že na stránkách výrobců si můžete stáhnout všechny dosud vydané díly této série a také si můžete všechny zahrát přímo online. Je na vás, jaké řešení je pro vás lepší. Co se týče grafického zpracování, tak třetí díl opět doznal dobrých změn. Yeti je hezky animován, přítomny jsou pěkné efekty, zvukový doprovod také nebyl opomenut. Navíc se nejedná o nijak velikou gamesku, takže stahovat může každý. Zároveň ale musíte počítat s tím, že to není ani moc obsahově rozsáhlé dílko. Pokud vás ale tento třetí díl zajímá a už se těšíte na další, nic vám nebrání ve stahování nebo v online hraní...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Lemros | 18.04.04 v 19:39

Uzasny hodil sem stim tucnakem 472,96

milan | 18.04.04 v 05:36

PROSÍM MŮŽETE MI NAPSAT JEST-LI BUDE DALŠÍ YetiSports 4 atd....jeto bezva hra

Determi | 27.03.04 v 16:00

Jde o to nacvičit správnej moment odhozu(záleží i na pohybu kry!!)Já sám dělám běžně 390,ale přes 400 už je tu supr.rekord mám 448,55.Hranice budle dle highscore tabulky někde u 490.(minimálně 481,5 bylo hozeno).Je pravda že je to občas dost nuda čekat něž konečně spadne do vody.

barmann | 25.03.04 v 20:01

By mě zajímalo, jak dosáhli takovejch výkonů, já jednou hodil 420m a to asi náhodou

milan | 24.03.04 v 00:21

Budou další díly-již se těšíme


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce