recenze

Smash Face Volley

Smash Face Volley

Ukažte, co ve vás je. Jak dobře se dokážete vypořádat se soupeři v tomto nemilosrdném sportu, kde může zvítězit pouze jeden? Potřebujete k tomu jen natáhnout síť a natrénovat podání vrchem. Přesně tak. Zápasy z očí do očí se odehrají v míčové hře s názvem plážový volejbal.
Budete to vy, kdo postoupí dál a bude živit svoji šanci na úspěch? Pokud ano, pak se připravte na náročnou cestu k vrcholu.

Vše se začíná výběrem jednoho z hráčů, kteří jsou většinou zvláštní nebo méně zvláštní. Pak už se vydáváte na hřiště, abyste se předvedli v této hře, jež se hraje na deset bodů. Se svou postavou budete muset odrážet snahy protihráče a také přecházet do protiútoku. Nejlepší cestou je vyslat rychlou smeč na opačnou polovinu hřiště. Než si ale dokonale osvojíte ovládání, míče mnohokrát přistanou ve vašem vymezeném území. Pravidla jsou od běžného volejbalu poněkud volněji vyložená, což je určitě klad a hra má tak dostatečný spád. Každé kolo se odehrává v jiném prostředí, které rovněž ovlivňuje váš výkon. Jsou to například špatně prostupné bažiny, kluzké jezero nebo horké útroby sopky. V případě porážky máte ještě jeden pokus o odvetu. Jestliže neuspějete, čeká vás ne zrovna příjemný trest.

Mnozí z vás budou nejspíš bojovat s ovládáním a inteligencí soupeře. Po překonání těchto překážek vás sice budou bolet prsty od neustálého skákání a pokusů o smeč, ale odměnou vám může být pocit z vítězství třeba nad vaším kamarádem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Smash Face Volley Smash Face Volley Smash Face Volley

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce