recenze

Snowboard Assassins

Snowboard Assassins

Lyžujete nebo jezdíte na snowboardu? Určitě byste potom mohli vyprávět o dlouhých frontách na vleky, které jsou snad největším problémem tohoto sportu. Hrdinka dnešní hry se ale s problémem vypořádala originálně: rozhodla se, že si cestu prostřílí!
Návod na vytvoření dokonalé hry neexistuje. Každému se totiž líbí něco jiného, takže lze jen stěží určit ideál, který by se zavděčil všem. Autoři „simulátoru jízdy na snowboardu“, trefně nazvaného jako Snowboard Assassins, však byli k něčemu takovému velmi blízko. Vytvořili žánrový hybrid, jen velmi obtížně zařaditelný do nějaké kategorie. Akce? Sport? Toť dilema.

Přiznáváme, že jsme dlouho váhali, kam titul zařadit – nakonec však přeci jen zvítězila první jmenovaná kategorie. Důvod je prostý: krom nezbytného zápolení s rovnováhou, tolik potřebnou, abyste z prkna nespadli, se na trati potkáte i s řadou nepřátel. Naštěstí při sobě máte pistoli, s jejíž pomocí pro vás nebude žádná banda lotrů dost velká. Ke střelbě také směřuje jediná výtka. Na první pohled by se mohlo zdát, že bude obtížné skloubit ovládání panáka a střelbu po nepřátelích, jenže opak je pravdou. Zloduši se vyskytují na předvídatelných místech a je jen otázkou času, než vysledujete pravidelnost a odhalíte princip, dle nějž se ukazují.

Jinak není Snowboard Assassins co vyčítat. Hratelnost má spád, nudit se nebudete. Zamrzí ovšem fakt, že se ke hře asi jen těžko po úspěšném dohrání vrátíte. Za pokus ale nic nedáte; už jen proto, že by se podobně kvalitní snowboard-hry daly spočítat na prstech nešikovného řezbáře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

DADO | 22.01.09 v 20:45

JAKSE TO SPOUSTA POROTE MY

paja | 02.01.07 v 16:31

lidi a jak se hraje?

popopopo | 17.02.06 v 20:14

dobra blbost

bruno001 | 28.09.05 v 13:08

je to dobrá hra -znám ji!!


galerie

Snowboard Assassins Snowboard Assassins Snowboard Assassins

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce