recenze

HalfPipe Torino

HalfPipe Torino

Máme pro vás v dnešním letním počasí zimní simulátor jízdy na snowboardu. Konkrétně půjde o ty nejlepší triky na U rampě v olympijském městě Turín. Jestli hra stojí za stáhnutí se dočtete v naší recenzi.
HalfPipe Torino je simulátorem jízdy na snowboardu, ale ne klasický závod s překážkami, nýbrž na U rampě. Po spuštění na vás vylítne menu, ve kterém je docela problém se z orientovat. Pohybujete se tak, že zmáčknete šipku + enter. Hra vás pak obrátí na různé místa, ať už na stůl, kde je obchod s vylepšeními nebo na krb se seznamem tvůrců.

Po úspěšném spuštění hry se ocitnete na rampě. Pohybujete se opět držením směrových kláves a triky provádíte klávesy 1-5. Opravdu to není žádný med, takže vám chvíli bude trvat se vše dobře naučit. V nastavení uvítáte možnost volby rozlišení a třeba i jestli chcete závodit ve dne nebo v noci.

HalfPipe Torino není úplně nejlepším simulátorem, ale i přes jeho nedostatky určitě stojí za stáhnutí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Marian | 17.05.07 v 22:28

Vezmi v potaz, že to je nekomerční freeware dělaný s nefalšovanou amatérskou chutí na koleně jednoho nadšence (možná, že těch kolen bylo víc) a pak se na to podívej ještě jednou. Třeba se tvůj úhel pohledu lehce posune směrem nahoru :-)

T.o.m | 17.05.07 v 21:43

ehm...no jak to jen říct a přitom nebýt hrubý.... 80% se mi zdá být až moooooooooooooooooooooooooc


galerie

HalfPipe Torino HalfPipe Torino HalfPipe Torino