recenze

BarRoom Gold Games

BarRoom Gold Games

Billiard, šipky, bowling a míchaní alkoholických nápojů. Tak právě tyhle disciplíny budou v dnešní hře na denním pořádku. Vaším hlavním úkolem bude nasbírat tolik bodů, kolik jen budete moct. Více ale až v naší recenzi.
Existují disciplíny, které vyžadují ohromnou fyzickou zdatnost, ale není problém narazit i na takové úkony, kde více než fyzické schopnosti uplatníte svoji zručnost a šikovnost. Právě s tímhle se totiž můžete setkat u následující hry, jež se bude odehrávat v jednom útulném baru.

Takový lokál toho může skrývat opravdu hodně. Cigaretou nasáklým prostředím počínaje až po rozbité umyvadlo na veřejných záchodech konče. Nezanedbatelnou složkou těchto míst jsou ale i různé „atrakce“ pro zákazníky, kteří si za své peníze mohou užít spoustu zábavy. Ostatně právě tyto „atrakce“ budou náplní dnešní hry. Vyzkoušet si totiž budeme moci klasický billiard, kuželky, šipky a nebudete problém si při míchaní nápojů vyzkoušet i roli barmana. Tato fakta jsme ale zmínili v perexu. Pojďme si proto říci mnohem důležitější věci. Pominu-li fakt, že při načítaní se objevuje velmi nevkusný reklamní banner, pak je celkové zpracování poměrně solidní. Na jednoduché ovládání si zvyknete. Grafika je sice trochu prostá, ale to v žádném případě nevadí. Horší to je s interface. Ten zrovna sebejistě nepůsobí. Rovněž ale nejde o nějak závažný nedostatek.

Mnohem horší to je se stereotypem, jenž se dostaví poměrně rychle a ve hře se bohužel neobjeví vůbec nic, co by tenhle nedostatek nějakým způsobem satisfikovalo, což je bohužel škoda. Ze vše těch miniher mi nejvíce neseděla ta poslední, kdy jsem musel míchat nápoje. Mám-li to nějak shrnout, pak je BarRoom Gold Games mírně nadprůměrným titulem. Pokud neholdujete ani jedné z výše uvedených her, pak vás nejspíše tento titul nezaujme. V opačném případě ale za pokus nic nedáte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

BarRoom Gold Games BarRoom Gold Games BarRoom Gold Games BarRoom Gold Games

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce