recenze

Bowling Max 3D

Bowling Max 3D

Bylo nebylo, za sedmero dráhami a za sedmero koulemi, stálo si deset kuželek na dráze a tiše si povídalo. Když tu najednou, strašlivá koule udeřila a smetla všechny kamarády, za zvuků praskotu a skřípotu, do propasti! Vítejte v bowlingovém světě.
Bowling není sportem u nás příliš rozšířeným, i přesto má svoje fandy, mezi které se s hrdostí počítám. A právě pro ty je dnešní hra, která se za chvíli dočká verdiktu, zda-li s touto hříčkou strávit spoustu skvělých hodin, anebo se raději sebrat, a jít s partičkou kamarádů, do nejbližší kuželkárny.

Řečeno na rovinu, raději se vezměte a jděte si zaházet v reálu. Tím nechci říct, že by tento virtuální Bowling byl špatný, ale jen to, že na živo je to větší zábava. Ale zpátky ke hře, zpočátku si vyberete jednu z bezpočtu různobarevně vyvedených koulí, s kterou se poté budete snažit sestřelit všech deset kuželek. K dispozici máte dva pokusy, ale pokud všechny shodíte jedním hodem, máte samozřejmě body navíc. Samotný hod probíhá tak, že si nastavíte sílu a směr hodu, tak aby jste byli, co možná nejúspěšnější, co se počtu shozených kuželek týče.

Grafika je více než nadprůměrná, ale má i své slabé chvilky. V těchto místech mám ve zvyku psát o zvukové stránce, ale tenhle kousek žádné zvuky nemá. Respektive má, ale jen za předpokladu, že považujete za zvuk pochybné, na nervy lezoucí skuhrání při začátku každého hodu. Fuj!

A jak si na tom stojí hra jako celek? Pěkný grafický háv a vcelku povedená hratelnost je stahována dolů zvuky a pozdější stereotypností. Kuželkám zdar!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

hajek | 26.12.11 v 09:41

hraj

Tomáš Pavel | 10.07.06 v 17:47

Kdo jede ten vede


galerie

Bowling Max 3D Bowling Max 3D Bowling Max 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce