recenze

Bastard Reloaded

Bastard Reloaded

Rozlehlé arény, spousta krvelačných nepřátel, kvantum rozličných smrtících nástrojů a koňská dávka hratelnosti. Tak by se dal ve stručnosti charakterizovat Bastard Reloaded, 2D akční hra, při níž zažijete kopec srandy!
Určitě si vzpomínáte na suprovou hru Madness Combat, ve které jste s podivným kuželkovitým hrdinou stáli proti přesile nepřátel a kosili je hlava nehlava rozličnými zbraněmi. Skvělý byl určitě i bojový systém, kde jste se museli naučit precizně využívat myš. Proč to tady uvádím? Jednoduše proto, že Bastard Reloaded je takovým osekaným Madness Combat. To ovšem neznamená, že se nebudete bavit!

Než započnete hru, můžete si vybrat jednu z desíti úrovní, v níž se pak akční orgie budou odehrávat. Na svého hrdinu respektive celou hru se koukáte z boku, avšak to není vůbec na škodu, spíše naopak, aspoň máte větší přehled o situaci kolem vás. Ve hře nejste omezeni žádným počtem životů, po smrti se vždy objevíte a hraje se dál. To samé platí i o vašich soupeřích, kteří se mydlí i mezi sebou navzájem, z čehož vyplývá, že se hraje jen a jen na největší počet fragů. K tomu, abyste mohli vyhrát, potřebujete zbraně, konkrétně hodně zbraní. Na výběr máte ze široké škály vražedných nástrojů. Najdete tu klasické pistole, kulomety, odstřelovačky, ale i plamenomety, raketomety, granátomety či podivnou elektrickou zbraň, extrémně účinnou na krátkou vzdálenost. Každá zbraň má určitý počet nábojů a tento stav snižujete pomocí klávesy Ctrl. Klávesou Shift skáčete a klávesou Alt měníte zbraně, kterých sebou můžete tahat neomezeně. Zajímavou věcí je, že jakmile umřete, narodíte se se zbraní, kterou jste měli naposled v ruce.

Grafika hry je velice jednoduchá, dalo by se říci až primitivní, což ovšem není na škodu. Úrovně jsou nakresleny černou barvou na bílém podkladě, podobně zbarvení jsou i vaší nepřátele. Vy máte modrou barvu, abyste se v tom chumlu našli. Hudba hry je sice jen ve smyčce, přesto je velmi pěkná a navozuje rychlou atmosféru hry. Bastard Reloaded je velmi zajímavou a hratelnou hrou, u které vytvrdnete na dlouhou dobu. Škoda jen, že chybí multiplayer, tato hra k tomu přímo vybízí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

PANKY | 14.07.08 v 00:33

Ahoj borci mam prosbu nemate někdo bastard ale tu první verzi dal se tam spomalit i čas tahle verze se mi moc nelíbí díky

ojan | 06.09.06 v 15:18

Je to fakt super lidi prostě bomba

mike | 04.03.06 v 22:24

ta grafika se da zmenit v malovani takze ten kdo umi kreslit si muze udelat graficky orgie

tuuuuuuudle | 27.02.06 v 20:49

je to ta nejlepší hra hahahaha je skvělá doporučuju!!! fakt ji skuste!!!!je skvělá!!!

keyboo | 26.02.06 v 01:05

Bomba hra,podle mého,jde multiplayer rozchodit,jen splašit ještě někoho kdo to zkusí se mnou ...

Peeter | 24.02.06 v 18:25

Fakt dobrá hra, doporučuji!


galerie

Bastard Reloaded Bastard Reloaded Bastard Reloaded