recenze

Super Human Cannonball

Super Human Cannonball

Žít jako kaskadér. Pokud si rádi notujete tuto písničku od Dalibora Jandy, pak zvyšte svou pozornost. Dnešní hra ke kaskadérským kouskům přímo vybízí. Máte dost odvahy, abyste se nechali vystřelit dělem?
Nechoďme kolem horké kaše. V této sympatické gamesce se dostává do vaší moci kanón. Obětí je maličký chlapík říkající si kaskadér, který se do něj jen tak tak nasouká a dobrovolně se nechá vystřelit. Jak naložíte s jeho osudem je již pouze na vás. Dělo lze směrovat a určovat sílu výstřelu. Vše je značně intuitivní a po pár pokusech to nebude dělat problém. Stačí mít dobrý odhad. Nezapomeňte vzít na vědomí také sílu větru. V každém ze slušně zpracovaných levelů (celkem jich je 15) je mezi mrakodrapy několik objektů, s nimiž souvisí váš úkol. Občas stačí něco přeskočit a dopadnout na matraci, jindy se panáček musí všemožně odrážet. Pokud se pokus nepovede (a že se to stává hodně často), pak poteče krev. Kaskadér se rozpleskne jako malina a vy si můžete připočíst body za množství jeho červené tekutiny.

Vítaným zpestřením jsou hned tři různé herní módy, několik velmi zajímavých miniher a bonusů. Zpracování sice není žádná extra třída, ale svému účelu plně postačuje. Díky slušné hratelnosti je tak Super Human Cannonball zajímavým zpestřením těchto horkých letních dnů a nocí. Já jsem se bavil, co vy?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Super Human Cannonball Super Human Cannonball Super Human Cannonball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce