recenze

Lander 6000

Lander 6000

Trénujete si rádi svojí trpělivost? Pak je Lander 6000 určený převážně vám. V celkově 28 misích totiž můžete prověřit, dokážete-li bez jediného škrábance startovat a přistávat s vesmírným modulem. Jste-li připraveni, tak neváhejte!
Doletět na cílové místo s co možná nejmenšími ztrátami a mít z toho co možná největší užitek. Možná se vám to zdá na první pohled jako naprosto nereálné, přesto něco podobného bude vaší „každodenní“ náplní v této hře, která si za vzor bere přistání na měsíci.

Oč tedy půjde? Budete se ocitat v „kůži“ vesmírného modulu, s nímž, jak jsem již naznačil, se budete muset dostat z jednoho místa na druhé. To vše v celkově 28 misích. Možná se vám to zdá na první pohled jako triviální úkol, ovšem opak je pravdou. Nepředbíhejme ale. Nejprve si budete muset vytvořit profil, skládající se jak ze jména, tak z fotky, kterých máte na výběr několik. Jakmile si tento profil vytvoříte, budete si muset vybavit svůj modul. Důležitou složkou je palivo. Bez něho jste totiž naprosto ztraceni. Dokoupit si můžete také zdraví a střelivo. To se vám bude hodit později. Po zakoupení všech podstatných věcí se můžete směle pustit do plnění jednotlivých misí. V jejich průběhu se budete muset vyzbrojit obrovskou dávkou trpělivosti a citu, stejně jak tomu bylo třeba u výborné české hry Kulička 3D. Doletět do cílové oblasti a hlavně v ní přistát nebude skutečně vůbec nic jednoduchého. Vždy si vše musíte načasovat tak, aby vám vyšlo palivo a abyste na cílovou plošinu opravdu dosedli a pokud možno bez škrábance. Pokud v misi narazíte na boxy, budete je muset sebrat či sestřelit, protože bez nich některé mise nepůjdou splnit. Každé zaváhání a tedy i střetnutí s překážkou vás ale bohužel bude stát jeden z vašich životů. K plnění jednotlivých levelů byste navíc měli přistupovat opravdu důkladně, protože čím více chyb uděláte, tím více se vám vše prodraží. Za vítězství samozřejmě získáváte finanční částky, které můžete řádně investovat.

Zpřístupněno máte vždy 7 levelů. Jakmile je splníte, otevřou se vám další a své snažení musíte opakovat tak dlouho, dokud hru jednoduše nedohrajete nebo dokud vše nevzdáte, což, myslím, u tohohle počinu nehrozí. Už po prvním spuštění vás gameska totiž pevně přiková k židli a nepustí, dokud se vám ji nepodaří zvládnout. Vše tedy záleží na vaší šikovnosti. I když technické zpracování není nějak valné, hře to pochopitelně vůbec neškodí. Důležitá je hratelnost, která je v tomhle případě smrtící. Tento počin tedy rozhodně doporučujeme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Lander 6000 Lander 6000 Lander 6000 Lander 6000

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce