recenze

Elite - The New Kind

Elite - The New Kind

Rádi se bavíte u klasik? Potom tedy nesmíte minout titul Elite - The New Kind od nadšenců z Brainchild Design. Jistě, mihly se tady už i lepší remaky, nicméně pořád se jedná o něco, co byste neměli přehlédnout. Už kvůli nadpozemské slávě jeho stařičkého vzoru.
Elite... Doufám, že tuto čtyřiadvacet (to to letí...) let stařičkou hru od dua Braben / Bell nemusím dlouze představovat a všichni se shodneme v tom, že byla revoluční téměř v každém směru. O počtu jeho nohsledů (za některými z nich stál dokonce David Braben sám) nemluvě. Pokud si ji ovšem chcete vyzkoušet na Windowsech, je tady "menší problém" - problém, který je vyřešen právě dnešním remakem, který se úspěšně drží zaběhnutého konceptu (což rozhodně není ostuda, vždyť se ho držel i komerční Privateer, Freelancer a další) s několika málo změnami.

Pokud tedy toužíte zase jednou s kapesníkem po ruce zavzpomínat nad starými časy nebo momentálně nemáte na originální krabici s plackou Freelanceru, stahujte. Vzpomínka to bude více než zajímavá. Navíc v pár kilobajtech...

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Elite - The New Kind Elite - The New Kind Elite - The New Kind

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce