recenze

Circus

Circus

Tramta-da-daa. Pozor, pozor! Všichni zbystřete, protože vám představujeme nové číslo našich klaunů. Pohodlně se usaďte a sledujte, co všechno tito nosatí chlapíci dovedou. Tak asi takhle nějak by se dala uvést v manéži dnešní hra, Circus.
Kde jsou ty časy, kdy do měst jezdil pořádný cirkus s parádním zvěřincem a desítkami akrobatů? O tom se dnešním dětem může nechat jen zdát. Dočkat se můžeme tak maximálně několika opelichaných koz, ochrnutého koňe a několika rádoby klaunů. Ne, to samozřejmě přeháním, ale co si bude namlouvat, již to není jako za dob Humberta. Naštěstí si tohoto nedostatku všimli někteří programátoři a z prostředí velkého kulatého stanu zkusili vytvořit své vlastní gamesky. Jednou z nich je i dnešní Circus (kdo by to byl řekl).

Když se skloubí originalita a talent dohromady, vždycky z toho vzejde kvalitní věc. Vzorem dnešní gamesky je již mnoho let zapomenutý prográmek z Atari. Nevím, kolik z vás si ho pamatuje, já bohužel ne…Tak rovnou k věci. Na starosti dostáváte dva klauny, kteří skáčou na houpačce a vy je při tom musíte udržet. To znamená, posouvat pod nimi kladinku, aby ani jeden z nich nespadl. Toho docílíte nejlépe tak, že budete sbírat co nejvíce balónků, které jsou umístěné ve vzduchu. Balóny jsou obodované dle barev. Žluté 2 body, modré 5 a zelené jsou za 10 bodů. Navíc jsou prémie za sebrání celé řady. Máte možnost zkusit i těžší variantu, kdy se míčky pohybují v kruzích a je tudíž komplikovanější je trefovat.

Jak vidíte na obrázcích, grafika je slušná. Snad jen diváci mohli být vyvedenější. Tak jako tak se budete u Circusu nejméně 20 minut určitě bavit. Nechtěl bych shazovat zábavnost této pařbičky, ale koho by bavilo blbnutí s klauny třeba více jak 2 hodiny? Pokud se někdo takový najde, pak všechna čest. Zkuste tedy, jak na tom vlastně jste…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

toulen | 18.01.09 v 16:17

je to kravovina

TOTA | 11.02.06 v 18:26

PROSIM VAS AKO SA TO TAM OVLADA???

holka699 | 21.01.06 v 19:55

ahojky moc se mi to líbý


galerie

Circus Circus Circus