recenze

Capture the Dude

Capture the Dude

Dnes je tu jedna opravdová lahůdka. Dva týmy velkých drsňáků v ulicích města, kteří bojují proti sobě, ale hlavně mlátí nevinné "Dudes", které si potom nosí do svého kontejneru. Vychytaný CtF kompletně ve 3D s podporou hry po síti. Prostě nářez...
Máte chuť na trochu akce? Capture the Dude nabízí opravdu skvělý požitek ze hry i pouliční bitky. Systém je jednoduchý. Jde vlastně o capture the flag, jenomže samotná vlajka se hýbe. Jsou tak v podstatě tři týmy: červený, modrý a "Dude"(zelený). Přičemž červený a modrý bojují jednak mezi sebou, ale hlavně se hrači obou týmů snaží knockoutovat některého z Dudes a odnést si ho "domů" (rozumněj do svého kontejneru).

Svého pajďuláčka ovládáte klávesami WASD, mezerníkem skáčete, J je pěst a K kope (to vše se dá ale změnit). Téměř vše, na co v ulicích jednotlivých map narazíte, se dá sebrat klávesou J a pak pomocí klávesy K využít k "sundání" vzpouzejícího se nepřítele či "vlajky". Navíc se hraje na staminu a na "soustředění mysli", které se dají využít k opravdu efektním bojovým schopnostem.

Hra je provedena kompletně ve 3D, přičemž svou postavu neovládáte z první osoby, ale ze třetí (jako je tomu například u série Tomb Raider). Modely panáčků jsou sice jednotné, jen mají nasobě různě barevné "dresy", ale ač jsou krabicovité, na freewareovku jsou velice propracované a hlavně je celý engine úžasně rychlý, přehledný a postavy v něm jsou skvěle ovladatelné.

Tak šup na zeleňáka! A až už budete mít hru v malíku, zkuste si to v nevyrovnaném počtu členů jednotlivých týmů nebo vyzvěte kamaráda po síti nebo internetu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce