recenze

TSteroids

TSteroids

TSteroid sice nejsou co do originality ničím výjimečným, ale mistrné zpracování spolu s několika málo vychytávkami je jednoznačně řadí mezi ty zdařilejší počiny. Nabízí skvělou grafiku a vynikající hratelnost a chytlavost.
Asteroids jsou bezesporu jednou z nejpředělávanějších her a těší se veliké oblibě. Přesto existují klony slabší a klony lepší. TSteroids přecejenom do klasického systému něco přidaly.

Mezi hlavní výhodu této hry patří vylepšený způsob ovládání. Pohyb v beztížném prostředí je spojen s tím, že na jakoukoli změnu rychlosti nebo směru musíte používat trysky. A právě ty, budete mít k dispozici dvě oproti klasické jedné, jak tomu bylo například u Disateroids 3D. Pokud tedy budete chtít brzdit, nemusíte přetáčet celou loď (a tím ztratit svůj asteroid z mušky), ale stačí stisknou šipku dolů. Další vychytávka je štít, díky kterému se stanete průhledným a průletným a tak vás nic nezraní, avšak nemůžete střílet. Potom je zde systém střeliva, které se zlepšuje, jak sbíráte power-upy.

A poslední větší změnou je systém zdraví. Vaše bitevní loď totiž nevybuchne okamžitě po srážce s asteroidem, ale pouze jí ubude na štítech a teprve při nulové úrovni štítů ztrácíte život.

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

84 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Torquemada | 27.08.05 v 15:47

Dalsi ukazka, jak znechutit povedenou hru obtiznosti. 10. level je znacne nechutnej, jelikoz nepratel pribyva snad do nekonecna. Zajimava vec je, ze po 10. levelu uz jsou vsechny zase jednoduchy vctne posledniho 25...


galerie

TSteroids TSteroids TSteroids