recenze

Summer Bound

Summer Bound

Jednoduchost se snoubí s hratelností a zábavou v jediném maličkém titulu, vydaném vlastně jen tak bokem jako bonus vedle komerčních titulů Igora Pavlova. Od vás se očekává, že skloubíte logiku s hbitostí a tuto hru pokoříte.
Jednoduchost nade vše, tak tímto heslem se nejspíš řídil Igor Pavlov, autor Sumer Boundu. Ačkoli jeho stěžejní produkcí jsou hry komerční, tento počin uvolnil jako freeware. Je jednoduchý pravidly, grafikou i zvuky, ale vyrovnaný obtížností a disponuje spoustou levelů.

Her, kde ovládáte kuličku je nespočet, ale tady nad ní máte moc pouze v horizontálním směru. Vertikálně je její pohyb daný. Odráží se nahoru a zas dolů. Na vás je teď vést kuličku kuličku, tak aby zničila všechny barevné kostky (podobně jako třeba v arkanoidu). Háček je ale v tom, že rozbíjet lze pouze kostky, jejichž barva se shoduje s barvou kuličky. Tu lze změnit pomocí speciálních kostek. Dalším háčkem jsou kostky s lebkou, ty mají za následek rozpad vaší kuličky. Na další prvky, které se ve hře vyskytují, přijdete určitě sami.

Celkový dojem ze hry zvyšuje nadprůměrná hratelnost, bohužel ho ale sráží slabší technické zpracování. Grafika, stejně jako zvuky, ničím nevyniká, a tak hlavním lákadlem zůstává zábavnost. Ale mezi námi, o co jiného freewarovkám jde?

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

62 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

cartman | 19.09.05 v 12:36

Nie je to nic nove, Skor skoro presna kopia Frozen Fruits. Od FF sa lisi akurat vzhladom priseriek a kockou na zmenu farby gulicky. Levely su takmer rovnake.....ziadny novy napad


galerie

Summer Bound Summer Bound Summer Bound Summer Bound