recenze

Magneton

Magneton

Logo Becherovky je z magnetu. Šokující? Well, kdyby nebylo, tahle hra by se zbortila jako domeček z karet. Peaters představuje hru, ke které budete potřebovat pouze jednu jedinou klávesu. Nečekejte ovšem žádnou jednoduchou hříčku s nulovou hratelností - to byste se šeredně mýlili.
Magneton se zůčastnil Becherovka Game 2007 a musím říct, že si vedl poměrně dobře. S jeho jednoduchým, přesto chytlavým konceptem, to snad ani jinak nešlo. Celá hra se točí kolem červeného loga Becherovky, které je zároveň reklamou a magnetem. Magnet neovládáte přímo, ale stiskem klávesy M jej zpolarizujete a způsobíte, že se začne přitahovat k šipkám umístěným v zemi. Šipky samozřejmě určují směr, kterým se bude magnet pohybovat - o pohyb se stará fyzika, vy akorát občas musíte usměrnit cestu vašeho kousku magnetu ke zdárnému konci.

Co se týče grafiky, ta je odvedena dobře a působí příjemným dojmem. Zvuky bohužel uslyšíme jen občas, muziku už vůbec ne. I přesto se jedná a logický rychlík, který byste si neměli nechat ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

phanka

phanka | 05.04.15 v 14:12

zajimavé


galerie

Magneton Magneton Magneton

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce