recenze

Hexagem

Hexagem

To, že může být i obyčejná logická hra pořádně stresující se můžete přesvědčit právě nyní. Pokud máte rádi hry tohoto typu a myslíte si, že občas neuškodí mít nervy tak trochu v kýblu, rozhodně musíte zkusit i tuto. Ještě pořád váháte? Jestli ano, tak čtěte dál...
Hra se skládá, jak je již možná patrné z obrázku, z jedné hrací desky, která je rozdělena na pravidelné šestiúhelníky, vyplněné různými barevnými ... šestiúhelníky. Jak překvapující. Jedno místo je však záměrně prázdné a to z toho důvodu, aby bylo možné vůbec začít. Vašim úkolem je pak posunovat objekty různých barev tak, aby bylo dosaženo vždy minimálně 4 (samozřejmě čím víc, tím líp), které se alespon jednou stranou dotýkaly.

Ty potom zrušíte klepnutím pravého tlačítka myši na jeden z nich. A proč? Protože za to dostanete jednak body, ale hlavně pak vteřiny, protože začínáte s limitem 30 sekund a pokud se vám do té doby nepodaří vytvořit minimálně jednu čtveřici, game over! Hra ovšem není tak jednoduchá, protože musíte už od začátku přemýšlet, jak ty skupiny rozmístit, aby bylo „spáleno" co nejvíc kamenů, protože časem se holt stane, že některé jsou už beznadějně zablokovány. Hra je doprovázena opravdu dobrou hudbou a grafika ujde. Takže, jestli vás ani tohle nepřesvědčilo, pak už nevím.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

tomek | 21.03.03 v 13:16

Chciałbym poznać najlepsze wyniki
Moje rekordy są od 70650 do 72860

Jana Gulová | 13.03.03 v 13:31

Veľmi rada sa hrajem logické hry, ale tento drzh hexagonu mi nijak nejde, buď to neviem, alebo si misím nájsť inú verziu.

| 10.12.02 v 09:20

SSN21 | 12.11.02 v 05:29

Pokud Vás zajímá homepage na tuto vynikající hru, máte ji tady http://zeratul.cellosoft.com/?games.


galerie