recenze

Sudokumat 2

Sudokumat 2

Tak a máme tu další z řady oblíbených logických her - Sudoku. Tahle logická vychytávka zasáhla před nedávnem Evropu a vypadá to, jako by se najednou s hrami tohoto typu roztrhl pytel. Má Sudokumat 2 něco navíc, čím by se odlišil od ostatních ? To si povíme v recenzi ...
Sudokou, výbornou logickou hru, někdy až s nevyřešitelně těžkou obtížností zná asi každý.O tomto fenoménu, který postihl spoustu lidí na celé planetě, jste museli určitě slyšet nebo o něm alespoň zaslechnout. Ale co to je ? Pořád se o něm mluví a vy jste tuhle vymoženost ještě nehráli ? Tak právě pro vás je tu Sudokumat 2, Javová hra, která vám sama vygeneruje hrací pole a vy už jenom namáháte mozkové buňky.

Nebudu tu sáhodlouze vysvětlovat pravidla Sudkou, k tomu jsou určené jiné weby a jiné články, pouze vám povím, jaké vymoženosti navíc vám tato hra přináší a jak se liší od klasické papírové verze.

Hlavním plusem této počítačové varianty je již výše zmíněné náhodné vygenerování samotné hry. Prostě zmáčknete tlačítko "Create New SUDOKU" a po krátkém čase Vám naskočí nová hra. Pro zajímavost vám hra nabídne i čas, za který sudoku vygenerovala. To záleží hlavně na obtížnosti, kterých je na výběr celkem šest, od nejjednodušší "Easy" po nejtěžší "Evil".

Hra dále nabízí různé drobné vymoženosti, jako barevnou úpravu hrací plochy, automatické vyřešení nebo vytvoření své vlastní hry, kterou můžete uložit do textového souboru a někomu poslat či vytisknout. Bohužel ve hře nenajdete nic, co by oživovalo samotný princip hraní, ale proč něco měnit, když to funguje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Sudokumat 2 Sudokumat 2