recenze

Stream (by RekcahDam)

Stream (by RekcahDam)

Kdo říká, že nelze cestovat časem? Právě tím, že ovládnete cestování v čase a správně nalinkujete počínání vaší postavy, která se opět znenadání zjeví na místě, z něho před chvílí zmizela, budete řešit zapeklité hádanky. Zní to trochu složitě, že? Tak znova pěkně popořádku.
I když budete často a dlouho střílet, akční hra to není. Je to spíše záležitost logická a způsob, který je zde zvolen, je originální. Budete totiž cestovat v čase.
Ovládáte vojáka, který musí stůj co stůj splnit svou misi. Zdálo by se, že když umí takové hrátky s časem, že to bude brnkačka. Omyl. Procházení hrou obnáší řešení puzzlů, ve kterých se musíte dostat do dveří vedoucích dále. Všechny plošinky a dveře se ovládají ponejvíce pomocí ozubených kol s takzvaným permanentním pohonem – tedy že do nich musí někdo neustále střílet, aby se dala do pohybu. A to jeden člověk těžko zvládne. Proto náš hrdina vládne možností vracet se v čase. Jakmile víte, jak vyřešit hádanku a postoupit dále, vytvoříte jakousi kouli. Od té chvíle se všechny vaše pohyby zaznamenávají. Jakmile kouli spustíte, vrátíte se v čase a váš dvojník přesně zopakuje dané schéma pohybů. Vy pak musíte této doby využít na přeskok a pohyb vpřed.
Zní to jako snadná prácička. Vězte, že se pěkně zapotíte, než naleznete správné řešení. Nejsou to jen trapné a fádní plošinky a ozubená kola, ale také vojáci. Jak přelstíte je? Odpověď se zase skrývá ve správné práci s časem. Když to dobře půjde, ke konci kolem vás budete lítat hned v několika vydáních.
Originální hra navíc s atmosférickou grafikou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Stream (by RekcahDam) Stream (by RekcahDam) Stream (by RekcahDam) Stream (by RekcahDam)