recenze

The Grinns Tale

The Grinns Tale

Čeká na vás jedno velké dobrodružství. Takže rekrutujte hrdiny do vaší skupiny, vezměte s sebou zásoby a jde se do boje. Do toho musíte spravovat vaši vesnici, čili o zábavu je postaráno. Takové RPG s prvky budovatelské strategie.
Začínáte s jedním hrdinou, kterého představujete vy, a zelenou prázdnou plání kolem. S postavou budete brouzdat po tajemných zákoutích, věžích a patrech, zatímco vaše vesnička se bude vesele rozrůstat.
Herní questy se v tomto případě vyplatí sledovat a plnit je, neboť vás postupně nejen naučí všechny potřebné náležitosti, ale také vás posílí do dalších fází bojů. Ale postupně. V první řadě tu máte městečko, které plní základní funkce – tj. stavěním domečků zvyšujete populaci, speciální budovy vám produkují suroviny, plodiny a nechybí ani stavby na crafting, respektive vytváření dalších hrdinů. Co se týče populace, tak ta roste s každým novým domečkem a lze je využívat na zrychlování produkce, craftingu nebo výstavby. Také interakce mezi nimi přináší jakési štěstí, díky němuž odemykáte nové stavby. Ve vaší vesnici se toho dá dělat mnohem více. Budovy lze upgradovat a tím zvyšovat jejich produkci nebo zpřístupnit další věci. Důležitá jsou suroviny dřevo a železo, které slouží na produkci neméně podstatných léčivých potionů a pečiva, aby vaši bojovníci neměli hlad.
Tím se dostáváme ke složce bojů. Vaše hrdinská skupinka se rozrůstá a postupně odemyká nové a těžší dungeony, v nichž bude bojovat proti rozmanitým monstrům. Na začátku určíte, kdo se půjde bít, a pak myší určujete, kdo na koho bude útočit. Útok se odehrává po naplnění ukazatele a právě jeho rychlost je závislá na plném žaludku postav. Je tedy fajn mít v záloze pár napečených itemů, stejně jako těch uzdravovacích. Během těchto dobrodružství získáváte další haldu věcí ke craftingu a každý kompletní set přidává další bonusové zvýšení vlastností. K dispozici je několik tříd, ale jedná se o ty klasické – dobrodruh, rytíř, mág…, což rozhodně nevadí.

Grafika působí neotřelým dojmem a oproti barevně vypadajícím klasikám to rozhodně potěší. Systém ovládání a bojů je pohodlný. Dobrý titul, který zaujme a zabaví.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Laugher

Laugher | 04.03.16 v 03:09

Herní questy se v tomto případě vyplatí sledovat a plnit je


galerie

The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale The Grinns Tale

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce