recenze

Funjoku!

Funjoku!

Zahrajte si sudoku ve skvělé podobě na monitoru svého počítače! Využijte výborných možností, které vám řešení zpříjemní! To hlavní ale zůstává- mřížka s volnými místy pro čísla. Jste expert nebo začátečník? Nevadí!
To, že Funjoku je do počítačové podoby přepracované Sudoku, asi napadlo ihned každého. A připomínat zde princip této výborné logické hry by bylo zřejmě nošením dříví do lesa, snad každý jej zná. Proto se ihned podívejme na to, jak se tvůrcům podařilo jejich dílko. Hned na začátek řeknu, že to není vůbec špatné. Převážná část herní obrazovky je samozřejmě v podobě mřížky pro doplňování číslic. Velmi příjemné je, že máte na výběr z pěti úrovní obtížnosti, takže si na své přijde jak mistr, tak začátečník. Doplňovat čísla si můžete dle libosti, zkontrolovat dosazení si lze nechat počítačem také kdykoli - a hned se dozvíte, na čem jste.

Pokud preferujete doplňování tužkou na papír, je zde možnost i pro vás, klidně si mřížku vytiskněte. Jestliže vám stačí forma na monitoru, ale nechcete vše stihnout naráz, funkce k uložení hry vám také jistě přijde k duhu. Krátce řečeno: Funjoku! je velmi dobrou předělávkou Sudoku a jestliže jej máte rádi, tak vás jistě zabaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

vsichni | 23.10.06 v 13:33

Děkuji stahoval jsem dnes poprvé a šlo to samo, tak dík.Hra je dobrá.


galerie

Funjoku! Funjoku! Funjoku!