recenze

Smash

Smash

Pod tímto poutavým názvem se skrývá arkáda z nebezpečně návykovou hratelností a úžasnými barevnými efekty. U arkády se tomu dá ztěží věřit, ale opravdu je to tak!
Smash znamená smečovat. Je to výraz používaný u většiny tenisových her. V případě dnešní hry to ale nemá nic společného s tenisem. Smečovat rozhodně nebudeme, i když představa o tenisovém simulátoru s Annou Kurnikovovou je více než lákavá. :)

Půjdu rovnou k věci. Smash je arkáda, jakou jsem doposud nehrál, takže nejde o žádnou vylepšenou kopii jiné hry, ale o vlastní – nový nápad. Vše se točí kolem barevných kostek a dvou kuliček, ale pozor o logiku zde příliš nejde, takže přemýšlení dnes necháme stranou (no snad až na vyjímky ;). Po spuštění se nezdržujte nastavováním, není co měnit. Ovládání naprosto vyhovuje. Vše se odehrává u již zmiňovaných kostek a dvou kuliček. Jednou střílíte a druhou musíte jak jinak než trefit. Ze začátku každé hry si nasměrujete šipku, pro určení prvního pohybu kuličky.

Ta pak vystřelí a ničí všechny kostky, které jí stojí v cestě, aby se probyla ke kuličce, která znamená vítězství celého kola. Všechny kostky však nejdou zničit na první pokus, takže se k některým budete muset několikrát vrátit. Dále by vám vaše kulička neměla spadnout na neoznačenou plochu čili místo, odkud se neodrazí. Směr vystřelení kuličky se ovládá šipkami, po uplynutí krátké doby se kulička sama vystřelí a hra začíná. Plošinu pro odrážení ovládáte šipkami, takže zůstáváme u klasického ovládání. Hra nabízí několik hracích módů. Proti počítači nebo proti vs mode, čili mód pro hru s kamarádem na jednom počítači.

Příjemně se bavte, hlavní prostředky, které vám k tomu poslouží, jsou: dobrá grafika, povedené zvukové efekty a skvělá hratelnost.

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

73 %

podobné renceze


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Vlasakova | 29.01.04 v 22:58

Prosím, pokud někdo čtete tyto příspěvky - pomožte mě s registrací. jednou se mě to podařilo a od té doby se to se mnou nebaví - špatné jméno nebo heslo a to jsem si to poctivě opsala. E-meil mi nepomůže, protože jsem se jěště nedohrabala k tomu jak odesílat- to je natvrdlá babča -co?


galerie