recenze

PuzzleVille

PuzzleVille

Putujte s hlavní hrdinkou po vesničce a vydělávejte s ní na zařízení jejího skromného bytečku. Dokážete přelstít počítač v mnoha klasických počítačových hlavolamech? Setkáte se zde s typickými přesmyčkami, hrami podobnými tetris a mnoha jinými.
Základní rámec hry tvoří mapka, po níž se bude hlavní hrdinka pohybovat. Bude chodit od domu k domu. Ve vesnici najdete i její domek, který si chce zařídit, a také obchod s nábytkem, jímž jej chce vybavit. Vše je dobře popsáno. Zbývající budovy slouží jako prostředky k získání peněz. Vyberte si, který chcete, a hra vás sama zavede, kam potřebujete. První level je klasická přesmyčka, další hra se bude týkat skládání čtverců sestavených ze čtyř menších různých barev, kde bude vaším úkolem získat opět čtverce, popř. kvádry stejné barvy. Jedno však mají tyhle hry společné. V každém levelu se objeví kousek obrázku. Ten musíte dostat pryč z hrací plochy, a sice tak, že jej posunete až na tu nejnižší úroveň. Dolů.

Pokud v nějaké z úrovní selžete, nic se neděje, můžete si ji klidně zahrát znova, nebo přejít na jiný druh zábavy. Pobaví vás rozmanitost her, jež si pro vás autoři vymysleli, velmi pěkná grafika i ozvučení.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

IceSoft

IceSoft | 06.10.16 v 02:43

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.10.16 v 09:11

logika

Iveta111

Iveta111 | 07.09.16 v 07:24

Príma hra


galerie

PuzzleVille PuzzleVille PuzzleVille PuzzleVille PuzzleVille